Koei Tecmo – Samurai Warriors serie; meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht

Koei Tecmo – Samurai Warriors serie; meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht

Koei Tecmo onthulde dat de verkoop van de langlopende Samurai Warriors-serie de 8 miljoen heeft overschreden, wat echt een prestatie is.

Houd er rekening mee dat deze cijfers betrekking hebben op de wereldwijde verkoop van de franchise, die in 2004 begon.

Over Samurai Warriors 5

De nieuwste inzending, Samurai Warriors 5, is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Samurai Warriors heeft ook een demo die je kunt bekijken voordat je de knoop doorhakt. We raden je aan deze te bekijken aangezien het musou-genre niet voor iedereen is weggelegd.

Een nieuwe SAMURAI WARRIORS begint

Na 7 jaar wachten is er eindelijk een nieuwe aflevering in de tactische actieserie “SAMURAI WARRIORS”!

Met deze titel is de historische periode die is afgebeeld in de eerste titel van de serie ‘SAMURAI WARRIORS’ die in 2004 werd uitgebracht, vernieuwd.

Met beelden die grotendeels zijn geëvolueerd sinds de eerste “SAMURAI WARRIORS”, extra WARRIORS-officieren en geëvolueerde acties, wordt een nog dieper drama weergegeven dat zich afspeelt in de strijdende staten.

Ook, met een focus op het leven van officieren Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi, om het tijdperk van de oorlogvoerende staten van het einde van de Ōnin-oorlog tot het incident in Honnōji intenser en moediger weer te geven, is de titel het begin van een nieuwe serie, waarin de verhalen en personages uit de traditionele “SAMURAI WARRIORS” in een nieuw jasje zijn gestoken.

Kenmerken van “SAMURAI WARRIORS 5”

Met officieren wiens ontwerpen zijn vernieuwd, en nieuwe officieren, nemen in totaal 27 Samurai Warriors deel aan de strijd

Officieren zoals een jonge Nobunaga Oda, bekend als de “Grote Dwaas”, en Daimyō Yoshimoto Imagawa, die de “Grootste Boogschutter in heel Kaido” werd genoemd, verschijnen met nieuwe ontwerpen die passen bij de setting van deze titel.

Ook nieuwe officieren zoals Toshimitsu Saitō, een vazal van Mitsuhide Akechi, en Kōga-ninja Mitsuki nemen deel aan de strijd. In totaal 27 Samurai Warriors verweven hun lot om een ​​dramatisch tijdperk van oorlogvoerende staten te creëren.

WARRIORS-acties zijn spannender en oogverblindender dan ooit tevoren

In deze titel kunnen spelers opnieuw genieten van de “sensatie van het vliegen van vijanden” waar de WARRIORS-serie bekend om staat.

En met nieuwe acties die zijn toegevoegd met deze titel, evenals nieuwe afbeeldingen die een Japanse flair uitstralen, zijn de WARRIORS-acties nog verbluffender geworden.