Komt er een circuit met een kerst/winterthema naar Mario Kart Tour?

Komt er een circuit met een kerst/winterthema naar Mario Kart Tour?

De Mario vs. Luigi Tour eindigt in Nintendo’s populaire mobiele game Mario Kart Tour, dus het is tijd om te zien wat de toekomst biedt.

Blijkt dat de volgende Tour een kerst- / winterthema lijkt te hebben. Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven, ziet de themaroute er magisch uit en is hij voorzien van bomen, lichten en veel feestelijke decoraties die verwijzen naar wat wij denken dat een echte kerst geïnspireerde circuit is.

Hopelijk ziet het er in actie net zo goed uit!

Over Mario Kart Tour

Daag spelers over de hele wereld uit in multiplayer!

Je kunt tegen maximaal zeven andere spelers racen, of ze nu geregistreerd zijn als in-game vrienden, dichtbij of verspreid over de hele wereld.

Multiplayer-races kunnen worden aangepast met verschillende regels, zoals individuele races of teamraces, kartsnelheid en het aantal itemvakken. Je kunt spelen zoals je wilt!

Mario Kart maakt een wereldtournee!

Mario en zijn vrienden gaan de wereld rond in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen die zijn geïnspireerd op echte steden, naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen komen aan bod in tours die elke twee weken afwisselen! Naast cursussen die zijn gebaseerd op iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden uit het spel bevatten!

Race om je online positie te verhogen!

Boost met de beste van hen! Uw hoge scores bepalen hoe u zich verhoudt tot andere spelers over de hele wereld. Blijf verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen oefenen en uitproberen om je score te verhogen en naar de top te stijgen!

Ad