Konami onthult Gamescom 2018 Line-up

Konami onthult Gamescom 2018 Line-up

Het volgende grote game-evenement vindt plaats van 21 augustus tot 25 september in Keulen, Duitsland. Dat evenement is Gamescom 2018.

Konami zal aanwezig zijn op de show en heeft de verschillende games die op het evenement zullen verschijnen onthuld, waaronder de onlangs aangekondigde Hyper Sports R voor de Nintendo Switch die er interessant uitziet.

Hyper Sports R (Switch)

Hyper Sports R, een nieuwe sportcompilatietitel exclusief voor Nintendo Switch, biedt zijn speelbare demodebuut voor het eerst aan het publiek en biedt een breed scala aan individuele en teamsporten waar gamers mee kunnen spelen.

Afspeelbare evenementen op de show zijn Track & Field, Zwemmen en Beachvolleybal, met meer details die tijdens gamescom worden aangekondigd. In het spel kunnen maximaal vier vrienden concurreren met een keuze uit een traditionele knop of nauwkeurige bewegingsbediening. Aanvullende details voor Hyper Sports R, inclusief de releasedatum, worden later dit jaar aangekondigd.

Pro Evolution Soccer 2019 (PS4, Xbox One, pc)

De kracht van voetbal zal als nooit tevoren ervaren worden met Pro Evolution Soccer 2019, met de nieuwste iteratie in de grafisch geavanceerde Pro Evolution Soccer-serie, terwijl het Konami’s toewijding aan het creëren van de ultieme voetbalspelervaring blijft benadrukken.

De nieuwe functies van Pro Evolution Soccer 2019 omvatten zichtbare vermoeidheid, die van invloed zijn op de prestaties en het gedrag; nieuwe schietmechanismen en verbeterde balfysica; ‘Enlighten’-software voor levensechte visuele effecten; en voor de eerste keer 4K HDR voor alle platforms. myClub heeft ook de grootste revisie tot nu toe gekregen, met een nieuw kaartontwerpsysteem en legendarische Legend Players zoals Phillipe Coutinho, de hoofddekkingsster van dit jaar. PES League wordt opgenomen in Pro Evolution Soccer 2019, voortbouwend op het succes van de eSports-initiatieven van dit jaar.

Pro Evolution Soccer 2019 is beschikbaar vanaf 28 augustus in Amerika en 30 augustus voor Rest of the World op PlayStation 4, Xbox One en pc. Fans kunnen een speelbare demo verwachten om te debuteren tijdens de Konami-stand op dit moment.

Yu-Gi-Oh! Duel Links (iOS, Android)

Een toegewijde Yu-Gi-Oh! stand zal ook worden opgezet in hal 5.2 / E039, waar aanwezigen de nieuwste producttoevoegingen van de populaire Yu-Gi-Oh! Trading Card Game, leer hoe te spelen, doe mee aan toernooien en speel Konami’s enorm populaire Yu-Gi-Oh! Duel Links mobiel spel.

Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS (PS4, PC)

Lancering op 4 en 6 september in respectievelijk Noord- en Zuid-Amerika en de rest van de wereld, Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS, de remaster van het originele vervolg uit 2003, toont zijn verbeterde graphics en opnieuw ontworpen audio specifiek voor PlayStation 4 en pc.

Deze snelle mech-actieklassieker is volledig speelbaar in 4K of VR en biedt een gloednieuw speelperspectief voor nieuwe en ervaren Zone of the Enders-fans. Zone of the Enders: De 2e Runner MARS wordt op 4 september op de Amerikaanse markt en op 6 september wereldwijd op Playstation 4, PlayStation VR en pc gelanceerd op een SRP van $ 29,99. Fans kunnen een speelbare demo verwachten waarop de VR-functie van de game te zien is en meer op de Konami-stand voor gamescom van dit jaar.