Konami zal niet aanwezig zijn bij E3 ​​2021

Konami zal niet aanwezig zijn bij E3 ​​2021

Konami bevestigde op Twitter dat het volgende maand niet op de E3 2021 zal verschijnen. Hoewel het bedrijf zegt dat ze geen games zullen presenteren tijdens het jaarlijkse videogame-evenement, wilden ze fans geruststellen dat ze aan een aantal belangrijke projecten werken.

Ze zullen hierover de komende maanden een update geven.

Een aantal grote uitgevers en ontwikkelaars hebben verklaard dat ze volgende maand zullen deelnemen aan het digitale evenement E3 2021, zoals Nintendo, Xbox en Ubisoft.

Over Konami

Konami Holdings Corporation is een Japans uitgaans-, videogame- en gokconglomeraat. Het produceert en distribueert ruilkaarten, anime, tokusatsu, gokautomaten, pachinkomachines en arcade-kasten, en is een ontwikkelaar en uitgever van videogames.

Konami’s videogamefranchises omvatten Rocket Knight Adventures, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra, Frogger, Gradius, Yu-Gi-Oh !, Suikoden en Pro Evolution Soccer. Bovendien is Konami eigenaar van Bemani, bekend van Dance Dance Revolution en Beatmania, evenals de activa van de voormalige game-ontwikkelaar Hudson Soft, bekend van Bomberman, Adventure Island, Bonk, Bloody Roar en Star Soldier.