Laatste afleveringen van Pokemon Evolutions onthuld

Laatste afleveringen van Pokemon Evolutions onthuld

The Pokémon Company International heeft een mid-serie trailer onthuld voor Pokémon Evolutions, de nieuwe gelimiteerde animatieserie die is gemaakt om 25 jaar wereldwijde entertainmentfranchise te vieren.

video
play-rounded-fill

Meer gevechten. Meer Pokémon. En nog meer evoluties!

Luister wekelijks vanaf 12/2 af voor de volgende vier afleveringen van Pokémon Evolutions en ontdek het spectaculaire avontuur dat wacht in de regio’s Sinnoh, Hoenn, Johto en Kanto!

Deze serie van acht afleveringen neemt fans mee op een reis door alle bekende regio’s van de Pokémon-wereld die worden verkend in de populaire kernvideo en geeft een nieuw perspectief op bekende Pokémon-verhalen. De serie keert terug naar het officiële Pokémon YouTube-kanaal en Pokémon TV op donderdag 2 december.

Nooit eerder vertoonde karakterkunst van populaire Trainers en Pokémon uit de laatste vier afleveringen werd vandaag ook onthuld.

Fans kunnen de eerste vier afleveringen van “Pokémon Evolutions” bekijken ter voorbereiding op de terugkeer van de serie op 2 december, exclusief op het officiële Pokémon YouTube-kanaal ( https://www.youtube.com/user/pokemon ) en Pokémon TV.

Aankomende afleveringen zijn:

  • Donderdag 2 december — “The Rival” met de Sinnoh-regio
  • Donderdag 9 december — “The Wish” met de regio Hoenn
  • Donderdag 16 december — “The Show” met de Johto-regio
  • Donderdag 23 december — “The Discovery” met de Kanto-regio
Ad