Legend of Zelda: Ocarina of Time – Lake Hylia – Unreal Engine 5 recreatie

Legend of Zelda: Ocarina of Time – Lake Hylia – Unreal Engine 5 recreatie

Een briljante game-ontwikkelaar die dol was op The Legend of Zelda: Ocarina of Time, een klassiek Nintendo 64-avontuur, heeft scenes uit de game nagebouwd in Unreal Engine 5.

RwanLink’s meest recente video is een mooie 13 minuten durende film van Lake Hylia, waarin hij ons laat zien hoe hij het landschap interpreteert met behulp van de nieuwste videogameproductie-engine van Epic Games. De film is meer een visuele ervaring dan wat dan ook, en het is een must-see voor fans van Link’s originele Nintendo 64-avontuur.

video
play-rounded-fill

Zelda Ocarina of Time Next Gen #2: Lake Hylia 

In deze nieuwe Zelda Oot Next Gen-aflevering zal ik het beroemde Lake Hylia recreëren.

Dit meer is prachtig en mysterieus, daarom heb ik geprobeerd de sfeer te reproduceren door te visualiseren hoe het eruit zou kunnen zien in een film. Het doel van deze serie is om de Unreal Engine 5 te gebruiken om deze verschillende instellingen na te bootsen alsof ze in het echte leven zijn, en om als artiest in het algemeen te verbeteren. Ik wil ze ook allemaal een film laten zien als filmmaker. Ondanks het feit dat ik geen game-ontwikkelaar ben, neem ik de tijd om te leren coderen, zodat ik een speelbaar personage kan maken en je de omgeving kan laten zien vanuit het oogpunt van een derde persoon.

Over RwanLink

RwanLink is een autodidactische 3D-generalist, getraind door de kracht van internet en gevoed door een passie om Zelda-animaties te maken. Voor iemand die nog nooit naar een school is geweest om dit allemaal te leren en het allemaal alleen heeft moeten leren, is het nog moeilijker. Op zijn kanaal wil hij laten zien dat met hard werken, passie, discipline, liefde en toewijding iedereen alles kan bereiken. En wat hij daar heeft laten zien is absoluut geweldig, kijk zeker eens naar zijn kanaal; https://www.youtube.com/c/RwanLink/

Ad