LEGO Group onthult meer over het LEGO Super Mario 64 Blok

LEGO Group onthult meer over het LEGO Super Mario 64 Blok

De LEGO Groep heeft een nieuwe set afbeeldingen met hoge resolutie vrijgegeven van het komende LEGO Super Mario 64-blok. Het LEGO Super Mario 64-blok dat kan worden gereserveerd voor $ 170 en wordt uitgebracht op 1 oktober.

De set bevat scènes en omgevingen uit het prachtige Super Mario 64, een baanbrekende 3D-platformgame in 1996 en een lanceringsspel voor het Nintendo 64-systeem.

Senior ontwerper Pablo Gonzalez opgemerkt

We weten hoeveel Super Mario-fans dol zijn geweest op de LEGO Super Mario-ervaring en wilden profiteren van nog meer elementen van de traditionele gameplay om de meeslepende speelervaring van Super Mario 64 vast te leggen

Het is moeilijk om je het Super Mario-universum voor te stellen zonder de iconische levels van de klassieke game vol ontdekkingen en geheimen.

Met deze geweldige set bouwen we voort op de opwindende speelervaring van LEGO Super Mario, zowel om een ​​beetje nostalgie te wekken voor degenen die de Super Mario 64-videogame hebben gespeeld, maar ook om deze prachtige levels kennis te laten maken met een geheel nieuw publiek van Super Mario-fans.

Super Mario 64 Vraagtekenblok

Super Mario 64 Question Mark Block is de tweede Nintendo-set gericht op volwassenen en de onthulling zorgde voor veel belangstelling en discussie. Het is zeker een ongewoon en onverwacht model, en een die fans van de heldendaden van de Italiaanse loodgieter in zijn eerste 3D-avontuur zou moeten verrassen.