LEGO Ideas Campagne – Breath Of The Wild Link figuurtje

LEGO Ideas Campagne – Breath Of The Wild Link figuurtje

Hoop je nog steeds dat de werelden van LEGO en The Legend of Zelda elkaar ooit zullen kruisen? Een door een fan geïnitieerd project kan het begin zijn!

Er is een nieuwe campagne op de LEGO IDEAS-website verschenen – met als doel het opnieuw creëren van Link from The Legend of Zelda: Breath of the Wild als een poseerbaar stenen beeldje!

Een Lego-IDEE

De voorgestelde set zou ook een aantal wapens en landschappen bevatten waar Link mee kan poseren! Hier is een nadere blik op het voorgestelde figuurontwerp hieronder, samen met meer details over het idee van de maker: “Ga op een epische zoektocht om te verslaan Calamity Ganon en breng vrede in Hyrule met Link, het meest iconische personage uit The Legend of Zelda.

LEGO Link is herschapen op een direct herkenbare en volledig verstelbare schaal en biedt talloze speelmogelijkheden voor fans van BotW om hun favoriete scènes en veldslagen na te bootsen. Link zou er ook perfect uitzien op uw plank of bureau. Dit project heeft een volledig verstelbare Link, die 19 cm hoog is van top tot teen.

Verschillende looks

Een gedetailleerde standaard met Silent Princess-bloemen en een Korok biedt nog meer speel- en weergavemogelijkheden. Link draagt ​​de tuniek van de kampioen en heeft veel gedetailleerde accessoires, waaronder die van hem;

  • Slagzwaard van soldaat
  • Rechter’s boog en schild
  • Koker
  • Schede
  • Sheikah Slate

Momenteel heeft het project amper 100 stemmen, met een totaal van 10.000 stemmen vereist voordat LEGO het in overweging neemt.