LEGO Ideas – Fan’s Sonic Mania Green Hill Zone Design komt officieel

LEGO Ideas – Fan’s Sonic Mania Green Hill Zone Design komt officieel

Een creatieve Sonic-fan begon aan een LEGO Ideas-campagne om haar conceptuele Sonic Mania-set werkelijkheid te laten worden – en kreeg tijdens het proces 10.000 stemmen van steun van de gemeenschap. En het komt nu officieel.

LEGO en SEGA hebben een samenwerking aangekondigd om de set echt te produceren en bevinden zich momenteel in de productontwikkelingsfase. Natuurlijk zal het eindproduct waarschijnlijk een beetje afwijken van de conceptversie die werd ingediend

LEGO Ideas® heeft aangekondigd dat ze SEGA’s® legendarische speedster, Sonic the Hedgehog â„¢, naar steen zullen brengen, dankzij een conceptontwerp dat is ingediend door de 24-jarige, in het VK gevestigde, LEGO® superfan Viv Grannell.

Viv, die ook een gepassioneerde Sonic-fan is, heeft haar ontwerp gemaakt als een onderwerping aan het LEGO Ideas®-platform, een LEGO-initiatief dat nieuwe ideeën die door fans zijn bedacht en waarvoor ze hebben gestemd, in realiteit omzet.

Sonic Mania geïnspireerd

Het ontwerp van Viv is geïnspireerd op SEGA’s veelgeprezen platformgame Sonic Mania â„¢ uit 2017 en bevat iconische personages en omgevingen uit het Green Hill Zone-niveau van de game. Toen het ontwerp eenmaal was voltooid, behaalde het de vereiste 10.000 stemmen van LEGO-fans over de hele wereld – voordat het groen werd verlicht om door de LEGO Group in productie te gaan.

Viv Grannell

I’ve been invested in the world of Sonic for almost my entire life, and it’s such a perfect fit for the LEGO system that I spent about a year rallying support for it to happen. Having 10,000 people back my design was overwhelming enough, even with friends and family behind me, but having it be selected for further development was the most exciting secret I have ever had to keep!

Green Hill Zone LEGO

Het LEGO Ideas®-ontwerp van de Sonic Mania Green Hill Zone gaat nu de productontwikkelingsfase in, in samenwerking met SEGA®, en zal na voltooiing wereldwijd beschikbaar zijn.

Over de samenwerking gesproken, zei Jason Rice, Director Brand Licensing, SEGA® Europe Ltd; “Bij SEGA hebben we fans altijd aangemoedigd om deel te nemen aan de erfenis van de Sonic-franchise door middel van hun eigen creaties en het is geweldig om te zien dat de traditie wordt voortgezet via het LEGO Ideas®-programma. We zijn verheugd om samen te werken met Viv en de LEGO Group en hopen fans te inspireren om hun eigen unieke Sonic the Hedgehog â„¢ -ervaringen te blijven creëren voor de komende generaties. “

Het LEGO Ideas®-ontwerp van Sonic Mania Green Hill Zone is de ultieme belichaming van het verleden en de toekomst van Sonic the Hedgehog ™, aangezien de franchise in juni zijn 30e verjaardag viert. Met een grote verscheidenheid aan elementen die zijn geïnspireerd op Classic Sonic, zal de set LEGO-verzamelaars en Sonic-fans een echt supersonische LEGO-ervaring bieden.