LEGO NES Set Tour en hoe LEGO Super Mario ermee werkt

LEGO NES Set Tour en hoe LEGO Super Mario ermee werkt

Hoe ziet het nieuwe LEGO Nintendo Entertainment System (NES) eruit? Een kijkje in het gebouw in al zijn retro-glorie is beschikbaar dankzij GameXplain.

We hebben nu een video met een voltooide set met zijn door LEGO gebouwde NES-console, controller en cartridge. Het belangrijkste hoogtepunt van de set is natuurlijk een door LEGO gebouwde tv die Super Mario Bros.-gameplay simuleert wanneer een slinger wordt omgedraaid – en we krijgen ook een kijkje naar wat LEGO Super Mario doet wanneer het bovenop de tv wordt geplaatst!

video

LEGO Nintendo Entertainment System ™

Ben je dol op videogames? Speelde je vroeger Super Mario Bros. ™? Of geniet je gewoon van een hands-on, creatieve activiteit in je vrije tijd? Dan is deze nostalgische LEGO® Nintendo Entertainment System ™ (71374) modelset perfect voor jou.

Authentiek en interactief

De in stenen gebouwde NES zit boordevol realistische details, waaronder een opening voor de Game Pak met een vergrendelingsfunctie en een controller met een verbindingskabel en stekker. De console wordt geleverd met een retro-tv om zelf te bouwen, met een platte 8-bit Mario-figuur op het scrollscherm en een actiesteen om te scannen met LEGO® Mario ™ (figuur niet inbegrepen; vind je in de LEGO® Super Mario ™ Startercursusset – 71360), dus hij reageert op de vijanden op het scherm, obstakels en power-ups, net als in de Super Mario Bros.-game.

Creatief plezier

Deze unieke set maakt deel uit van een inspirerende verzameling LEGO-bouwsets voor volwassenen die fantastische geschenken zijn voor jezelf en hobbyvrienden die genieten van doe-het-zelf-uitdagingen en trots hun creaties tentoonstellen.

Momenteel is de LEGO NES-set verkrijgbaar bij officiële LEGO-winkels voor ongeveer $ 229,99 USD. En om te zien hoe lang de bouwtijd is … Ik sla deze over.

Ad