LEGO Peach details, prijzen, releasedatum

LEGO Peach details, prijzen, releasedatum

LEGO heeft nieuwe details vrijgegeven over hun toekomstige Super Mario-kits, waaronder enkele voor LEGO Peach.

Er zijn in totaal zeven nieuwe goederen onderweg. Adventures with Peach Starter Course ($60), Goomba’s Shoe-uitbreidingsset ($10), Fuzzy Flippers-uitbreidingsset ($20), Yoshi’s Gift House-uitbreidingsset ($30), Cat Peach Suit en Frozen Tower-uitbreidingsset ($80), Peach’s Castle-uitbreidingsset ($ 130) en Big Spike’s Cloudtop Challenge-uitbreidingsset ($ 70) maken allemaal deel uit van de line-up.

LEGO Peach

De LEGO Group heeft aangekondigd dat LEGO Peach zal toetreden tot de LEGO Super Mario-wereld, een productlijn die is geproduceerd in samenwerking met Nintendo. Fans kunnen hun eigen LEGO Super Mario-avonturen blijven creëren met LEGO Peach, die zich bij LEGO Mario en LEGO Luigi voegt. Wanneer de LEGO Super Mario Adventures with Peach Starter Course op 1 augustus 2022 van start gaat, kunnen spelers hun reis uitbreiden met nog meer vermakelijke mogelijkheden met de legendarische prinses.

Peachs stem en geluidseffecten zijn door LEGO Peach naar het LEGO Super Mario Universum gebracht. Alle drie de interactieve figuren zijn nu toegankelijk in hun eigen startcursussen, die dienen als toegangspunten tot het LEGO Super Mario-universum. Fans kunnen digitaal geld verdienen en verschillende reacties ontdekken door prinses Peach te helpen op de schommel te rijden en cadeautjes uit te pakken, en door te vechten tegen vijanden zoals Lemmy en een Lava Bubble en vriendschap te sluiten met een gele pad, in de Adventures with Peach Starter Course. De interactieve LEGO Peach-, LEGO Mario- en LEGO Luigi-beeldjes kunnen via Bluetooth (twee tegelijk) met elkaar worden verbonden, zodat spelers elkaar kunnen begroeten, zich kunnen verheugen en samen kunnen werken om tegenstanders te verslaan, waardoor extra digitale munten worden verdiend als resultaat van hun samenwerking. Actie voor twee spelers levert extra geld op, waardoor het nog leuker wordt om met vrienden te spelen. Met de release van augustus kunnen de interactieve figuren gunstige emoties opwekken door fruit te eten dat in de nieuwe sets is ontdekt of fruit te presenteren aan andere personages, wat nog meer plezier toevoegt aan de avonturen van het LEGO Super Mario-universum.

LEGO Super Mario Peach’s kasteel-uitbreidingsset

De LEGO Group brengt de langverwachte LEGO Super Mario Peach’s Castle uitbreidingsset uit naast de formele introductie van de Peach Starter Course. Ludwig van de wolk slaan, de beschadigde brug repareren en Toadette ontmoeten zijn slechts enkele van de spannende taken die beschikbaar zijn in het kasteel. Er is ook een bouwbare troonkamer die kan draaien om Bowser te laten zien! Andere leuke verrassingen zijn rond het kasteel te vinden, zoals een Bob-omb-schilderij met een verborgen Action Tag en een cake met een Goomba erin verborgen.

“We wisten dat we Peach en het beroemde kasteel in ons LEGO Super Mario-universum wilden opnemen, aangezien ze zo’n favoriet bij fans is”, zegt Simon Kent, Creative Lead, LEGO Group. “De afgelopen twee jaar hebben we ons gericht op het helpen van fans om zo creatief mogelijk te worden met hun favoriete personages. Daarom hebben we de wereld gestaag uitgebreid met nieuwe uitbreidingssets, personagepakketten en power-uppakketten. .” We hebben vorig jaar een Luigi-startcursus geïntroduceerd om actie voor twee spelers tot leven te brengen, en nu zijn we verheugd dat we dat sociale aspect van spelen kunnen uitbreiden door ook LEGO Peach op te nemen. Klaar voor de schijnwerpers, LEGO Peach zal een sleutelrol spelen bij het assisteren van de beroemde broers in hun zoektocht om hun vijanden te vernietigen en tegelijkertijd zoveel mogelijk munten te verdienen.”

De langverwachte interactieve LEGO Super Mario Adventures met Peach Starter Course en Peach’s Castle-uitbreidingsset, die in 2020 debuteerde, zijn de nieuwste toevoegingen aan de zeer succesvolle LEGO Super Mario-productserie. Het productassortiment omvat momenteel drie starterscursussen, 17 uitbreidingssets, een hele reeks power-uppakketten en personagepakketten, evenals twee sets voor volwassenen, dankzij een unieke relatie tussen Nintendo en de LEGO Group.

Fans kunnen hun eigen uitdagingen vol actie uitbreiden, herbouwen, aanpassen en creëren met elk van de sets en pakketten. Deze zeer interactieve ervaring biedt fans van zowel Super Mario- als LEGO-spellen een geheel nieuwe manier om contact te maken met hun favoriete personages in van stenen gebouwde vorm, voor urenlang creatief plezier. In de LEGO Super Mario app kunnen fans bouwinstructies ontdekken voor alle sets en pakketten.

video
play-rounded-fill

Meer LEGO Nintendo goedheid

Andere onthulde sets omvatten een LEGO Super Mario Yoshi’s Geschenkenhuis-uitbreidingsset, waarmee fans Yoshi kunnen ontmoeten, de Treat Carousel kunnen besturen en heerlijk fruit kunnen eten om aangename emoties op te wekken en geld te verdienen. De LEGO Super Mario Fuzzy Flippers uitbreidingsset, LEGO Super Mario Cat Peach Suit en Frozen Tower uitbreidingsset, LEGO Super Mario Goomba’s schoen uitbreidingsset en de LEGO Super Mario Big Spike’s Cloudtop Challenge uitbreidingsset zijn vandaag ook aangekondigd en zullen in augustus beschikbaar zijn 1e.

Het volgende is de volledige lijst van LEGO Super Mario-artikelen die zijn onthuld:

  • 71403 Peach’s Adventures Starterscursus EUR $59,99
  • EUR $ 9,99 71404 Goomba’s schoenuitbreidingsset
  • Uitbreidingsset 71405 Fuzzy Flippers EUR 24,99 / US 19,99
  • 71406 Yoshi’s Gift House-uitbreidingsset EUR $29,99 Yoshi’s Gift House-uitbreidingsset EUR $29,99 Yoshi’s Gift House-uitbreidingsset
  • EUR 69,99/ $ 79,99 71407 Cat Peach Suit met Frozen Tower-uitbreidingsset
  • EUR $ 129,99 71408 Peach’s Castle-uitbreidingsset
  • 71409 uitbreidingsset voor Big Spike’s Cloudtop Challenge EUR 59,99/ $ 69,99

Op 1 augustus 2022 beginnen LEGO.com en winkels met de verkoop van de LEGO Peach voor LEGO Super Mario en andere kits.

Ad