LEGO Super Mario Clown Car Expansion Set en Character Packs Series 4 onthuld

LEGO Super Mario Clown Car Expansion Set en Character Packs Series 4 onthuld

Na de Luigi’s Mansion-sets in de LEGO Super Mario-lijn, boden LEGO en Nintendo een nieuwe kijk op verschillende nieuwe sets die volgend jaar aankomen.

De bedrijven hebben vandaag vier nieuwe producten voor de line-up onthuld, die begin 2022 worden gelanceerd. Deze sets zullen in het bijzonder zijn:

  • Bowser Jr’s Clown Car-uitbreidingsset (71396)
  • Dorrie’s uitbreidingsset aan het strand (71398)
  • Big Urchin Beach Ride-uitbreidingsset (71400)
  • LEGO Super Mario-personagepakketten – Serie 4 (71402)

LEGO® Super Mario™-sets

Vier nieuwe LEGO® Super Marioâ„¢ sets: LEGO® Super Marioâ„¢ Bowser Jr.’s clownwagen uitbreidingsset, LEGO® Super Marioâ„¢ Dorrie’s stranduitbreidingsset, LEGO® Super Marioâ„¢ Big Urchin strandrit uitbreidingsset en LEGO ® Super Marioâ„¢ Character Packs – Series 4. LEGO® Super Marioâ„¢, gelanceerd in 2020, is een productlijn waarmee kinderen de speelse wereld van Super Mario op een geheel nieuwe manier in de fysieke wereld kunnen ervaren.

De vier LEGO® Super Mario™ sets worden op 18 januari 2022 in China gelanceerd.

Over de LEGO Groep

De missie van de LEGO Groep is om de bouwers van morgen te inspireren en te ontwikkelen door middel van spel. Met het LEGO-systeem in het spel, met zijn basis in LEGO-stenen, kunnen kinderen en fans alles bouwen en herbouwen wat ze maar kunnen bedenken.

De LEGO Group werd in 1932 in Billund, Denemarken opgericht door Ole Kirk Kristiansen, de naam is afgeleid van de twee Deense woorden LEgGOdt, wat ‘speel goed’ betekent. Vandaag de dag blijft de LEGO Group een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Billund. De producten worden nu echter in meer dan 130 landen wereldwijd verkocht.