LEGO Super Mario – Luigi’s Mansion launch trailer

LEGO Super Mario – Luigi’s Mansion launch trailer

De LEGO Super Mario – Luigi’s Mansion-uitbreidingsset is eindelijk gearriveerd na een paar maanden geleden aangekondigd te zijn. Om het evenement te herdenken heeft Nintendo ook een trailer uitgebracht.

video

Over LEGO Super Mario – Luigi’s Mansion

Gebruik een interactieve LEGO Luigi (of LEGO Mario) figuur uit een van de Starter Courses om deze nieuwe uitdagingen tot leven te brengen en bereid je voor op angstaanjagende avonturen met nieuwe meeslepende geluiden en muziek die nog meer plezier en betrokkenheid zullen toevoegen. De Poltergust-uitbreiding met het LEGO Super Mario Luigi’s herenhuislab Bevestig een normaal mondstuk of het Strobulb-hulpstuk aan het Poltergust-pak. Om de Gold Ghost te vangen en een geldelijke beloning van de laboratoriummachine te krijgen, druk je op de knop om de Poltergust te activeren. Denk eraan om met professor E. Gadd te praten en de drankjes te bekijken, maar pas op dat je niet vergiftigd wordt, anders heb je het tegengif nodig!

De LEGO Super Mario Luigi’s herenhuis-ingangsuitbreiding is nu beschikbaar. Richt je blik op het angstaanjagende huis, waar je een unieke strategie moet bedenken om Bogmire te verslaan. Houd Boo in de gaten terwijl je op zoek bent naar het Gouden Bot om bij Polterpup te bezorgen.

Spelers kunnen met de LEGO Super Mario Luigi’s herenhuis Haunt-and-Seek-uitbreidingsset een op edelstenen jagen en spokengevecht bouwen met draaiende gangen om te verkennen. Zoek in de hele set naar verborgen juwelen. Bouwers kunnen alle drie de nieuwe onderdelen aan elkaar koppelen of hun LEGO Luigi’s herenhuis-levels opbouwen met andere spannende LEGO Super Mario-sets en -personages voor de ultieme huiveringwekkende ervaring, die creativiteit zal stimuleren en hun speelervaring naar een hoger niveau zal tillen.

Elke nieuwe set heeft zijn eigen reeks uitdagingen, waardoor spelers zichzelf kunnen onderdompelen in de wereld van LEGO Super Mario met een Luigi’s Mansion-draai en nieuwe verhalen en obstakels kunnen naspelen om zoveel mogelijk munten te verzamelen!

Ad