LEGO Super Mario: Mighty Bowser set

LEGO Super Mario: Mighty Bowser set

De LEGO Groep heeft de nieuwste toevoeging aan de LEGO Super Mario Adult productlijn onthuld: de grootste LEGO Bowser tot nu toe, gemaakt van 2.807 onderdelen.

De LEGO Super Mario The Mighty Bowser bouwset is een zeer gedetailleerde reproductie van de King of the Koopas, boordevol gecontroleerde bewegingen en de mogelijkheid om een ​​vuurbal te ontketenen, die de enorme en sterke eigenschappen van Bowser uitbeelden.

video
play-rounded-fill

Mighty Bowser-set

De set is het nieuwste aanbod van de baanbrekende samenwerking tussen LEGO en Nintendo, die debuteerde in 2020. De collectie voor volwassenen omvat een verscheidenheid aan bouwpakketten met Super Mario-thema, elk bedoeld om nostalgie op te wekken bij LEGO-enthousiastelingen die zich Mario herinneren als een integraal onderdeel een deel van hun jeugd. Eerdere aanbiedingen omvatten een LEGO® Nintendo Entertainment System (NES) om te bouwen en het beroemde ‘?’ Blok, dat fasen uit het Super Mario 64-spel bevat. Volwassen fans van LEGO (AFOL’s) die zichzelf willen pushen met een gedetailleerde constructie die echt goede herinneringen aan het verleden zal oproepen, hebben lang verwacht dat de LEGO Bowser-figuur deel uitmaakt van de ‘Adults Welcome’-serie.

Of fans nu LEGO Super Mario The Mighty Bowser kopen om te bouwen, spelen of tentoonstellen, de beweegbare figuur bootst het uiterlijk van Bowser’s spikes na met behulp van nieuw gemaakte onderdelen. Naast een vuurbalwerper en een knop om Bowsers hoofd- en nekbewegingen te besturen, zijn zijn mond, ledematen, benen en staart verstelbaar, zodat fans het angstaanjagende karakter van de Koopa King kunnen nabootsen.

In de typische LEGO Super Mario-flair heeft de Mighty Bowser ook een interactief aspect. Fans met een LEGO Super Mario Starter Course kunnen Bowser opnemen tegen LEGO Mario, Luigi of Peach voor echt meeslepende en digitaal verbeterde gameplay. Maar pas op: Bowser is uitgerust met een vuurbal en is niet bang om te vechten!

Carl Merriam, senior ontwerper, LEGO Super Mario

“Bowser is de ultieme baas en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we deze grotere versie naar de LEGO Super Mario-reeks voor volwassenen brengen voor wat meer gevaar.” We zijn op deze weg sinds de introductie van LEGO Super Mario twee jaar geleden, en breiden ons geleidelijk uit met de beroemdste en meest erkende personages uit de LEGO Super Mario-wereld.

“Inclusief LEGO Super Mario” De Mighty Bowser is een echte erfenis voor veel volwassen LEGO-liefhebbers. Hij mag dan de grote baas zijn, hij roept nog steeds goede herinneringen op voor volwassen Super Mario-enthousiastelingen over de hele wereld. Op dezelfde manier dat het verslaan van Bowser altijd de ultieme taak was in de Super Mario-spellen, pushen we fans om de King of the Koopas in elkaar te zetten uit ongeveer 3.000 onderdelen. We weten dat ze de uitdaging aankunnen en staan ​​te popelen om deze fantastische nieuwe toevoeging aan de Super Mario-franchise in handen te krijgen.”

De startcursussen, uitbreidingssets en personagepakketten van het LEGO Super Mario-universum bieden fans onbeperkte manieren om hun eigen uitdagingen boordevol actie uit te breiden, opnieuw te bouwen, aan te passen en te creëren, terwijl ze veel creatief plezier beleven in een zeer interactieve ervaring.

De geheel nieuwe LEGO® Super Mario The Mighty Bowser is vanaf 1 oktober 2022 verkrijgbaar op www.LEGO.com en bij geselecteerde topwinkels. De adviesprijs van de Mighty Bowser is 269,99 EUR/269,99 USD.

Ad