Level-5 handelsmerk vastgelegd voor Y School Heroes in het westen

Level-5 handelsmerk vastgelegd voor Y School Heroes in het westen

Level-5 heeft een nieuw handelsmerk uitgegeven voor het westen en het is gerelateerd aan de intrigerende Yo-Kai Watch-serie. Y School Heroes: Bustlin’ School Life is een spin-off van de Yo-Kai Watch-serie en werd eerder in augustus 2020 in Japan uitgebracht. Terwijl Switch-gebruikers nog steeds wachten op Yo-Kai Watch 4, lijkt het alsof Level- 5 en een distributeur zal Y School Heroes waarschijnlijk eerst naar het westen brengen.

Y School Heroes

Y School Heroes: Bustlin’ School Life is een rollenspel voor de Nintendo Switch en PlayStation 4, onderdeel van de Yo-kai Watch Jam spin-off franchise. Het werd op 13 augustus 2020 digitaal uitgebracht in Japan voor de Nintendo Switch en werd op 29 oktober 2020 uitgebracht voor de PlayStation 4.

Het Corocoro-nummer van november 2020 onthulde dat de fysieke versies van de Nintendo Switch- en PlayStation 4-games op 17 december 2020 zijn uitgebracht.

Dit was de tweede Yo-kai Watch-game die werd uitgebracht op zowel Nintendo Switch als PlayStation 4 (PS5 meegeleverd met cross-compatibiliteit); de eerste was Yo-kai Watch 4.