Level-5 nieuwe info over gloednieuwe IP later dit jaar

Level-5 nieuwe info over gloednieuwe IP later dit jaar

Level-5, een Japans videogamebedrijf, zei in een nieuwjaarsboodschap dat ze momenteel een volledig nieuwe game ontwikkelen die niet is gebaseerd op een van hun bestaande intellectuele eigendommen (IP’s), en dat ze meer details zouden geven later in het jaar over de game (we hoorden in 2021 dat ze aan een nieuw RPG-project werkten) Het bedrijf viert zijn 25-jarig jubileum in 2023, dus alle ogen zullen op dat moment op het bedrijf gericht zijn. Volgens Siliconera zal de nieuwe game een “ongekende taak” zijn voor de studio om aan te werken.

Meer komt vanaf Level 5

Inazuma Eleven: Victory Road of Heroes, dat al heel lang in ontwikkeling is, krijgt ook meer informatie van Level-5, dat begin dit jaar wordt uitgebracht. Ten slotte wil de ontwikkelaar zijn dank uitspreken aan gamers van over de hele wereld voor hun niet aflatende steun aan Yo-kai Watch: PuniPuni, Yo-Kai Sangokushi en Ni no Kuni: Cross Worlds, een van de mobiele games van het bedrijf.

Over Level 5

Level-5 Inc. is een Japans bedrijf dat videogames ontwikkelt en uitgeeft en het hoofdkantoor heeft in Fukuoka. Nadat hij in oktober 1998 zijn vorige functie bij Riverhillsoft had verlaten, richtte Akihiro Hino het bedrijf op dat zijn naam draagt. Al vroeg in zijn bestaan ​​had het bedrijf een vruchtbare samenwerking met Sony Computer Entertainment, wat ertoe leidde dat een groot aantal games van het bedrijf gezamenlijk werd ontwikkeld en gesponsord door Sony Computer Entertainment.

Tegen het einde van de jaren 2000 was Level-5 begonnen met het proces van zelfpublicatie van zijn spellen in Japan; niettemin waren andere bedrijven, zoals Nintendo, verantwoordelijk voor de publicatie van Level-5-spellen in andere regio’s. De merken Dark Cloud, Professor Layton, Inazuma Eleven, Ni no Kuni, Yo-kai Watch en Snack World zijn grotendeels verantwoordelijk voor het grootste deel van het succes van het bedrijf.