Limited Run Games – 30+ aankondigingen

Limited Run Games – 30+ aankondigingen

Limited Run Games heeft gezegd dat het tijdens de komende uitzending “meer dan 30 geweldige gametrailers en fysieke release-onthullingen zal presenteren voor op maat gemaakte, hoogwaardige collector’s editions.” De presentatie vindt plaats op Twitch op 6 juni 2022 (16.00 uur ET / 13.00 uur PT).

Over LRG3

De Limited Run Games LRG3-showcase vindt plaats op maandag 6 juni om 16.00 uur. (EDT) op het officiële Twitch.tv-kanaal van Limited Run Games. Het evenement van dit jaar zal plaatsvinden in samenwerking met Mega64, die zal helpen bij de productie van de showcase. Houd de datum vrij en bereid je voor op meer dan 30 geweldige gametrailers en fysieke release-onthullingen voor aangepaste, hoogwaardige collector’s editions van het bekroonde team van Limited Run Games. LRG3, nu in zijn derde jaar, zal een hele reeks nieuwe debuten bevatten, evenals een interactieve ervaring voor deelnemers, inclusief fantastische prijzen van in-chat loterijen, goede tijden en meer.

Eerste fysieke winkel

Het blijde nieuws van de LRG3-releasedatum komt op de hielen van de recente grote opening van de eerste fysieke winkel voor videogames van Limited Run Games. Op 30 april kwamen meer dan 1.000 gamers en verzamelaars uit het hele land naar Cary, North Carolina om de grootse lancering te vieren van Limited Run Retail, de eerste ‘FOREVER PHYSICAL’-winkel voor videogames van Limited Run Games! Het evenement was de hele dag een groot succes, met fantastische games, verzamelobjecten en zeldzame producten, evenals vermakelijke activiteiten en speciale gasten, waaronder WayForward, de makers van de Shantae-serie en Mega64. Het was een fantastische dag voor deelnemers en fans die naar de nieuwe winkel gingen, waar meer dan 4.200 nieuwe en gebruikte games werden verkocht en meer dan 1.200 titels werden ingeruild.

Nummers om bij te winkelen

Limited Run Games is verheugd de gratis digitale release van de Limited Run Retail: Songs To Shop To-soundtrack op Spotify aan te kondigen ter herdenking van de recente grootse opening van de eerste fysieke videogamewinkel van het bedrijf. Songs To Shop To, gecomponeerd door de BAFTA-bekroonde componist Jason Graves (MOSS, Tomb Raider, Dead Space), neemt je mee terug naar de dagen van het doorbladeren van planken bij lokale stripboekwinkels, videoverhuurbedrijven en winkelen voor echte games op cartridge of schijf! Limited Run Retail: Songs To Shop To is ook beschikbaar voor $ 14,99 in de Limited Run Retail-winkel en zal op een later tijdstip beschikbaar zijn op LimitedRunGames.com.

Look en feel

Elk element van het uiterlijk en de esthetiek van Limited Run Retail is zorgvuldig uitgekozen door Limited Run Games om een ​​authentieke en nostalgische winkelervaring voor videogames te bieden die eruitziet en aanvoelt alsof je rechtstreeks een gamewinkel uit de jaren ’90 binnenstapt, van de iconische neonlichten boven schijnen over planken met samengestelde en op maat gemaakte collector’s editions naar de CRT-monitorschermen waarop klassieke game-advertenties worden afgespeeld. Songs To Shop To legt ook het geluid van die gouden dagen vast, met onvergetelijke elektronische stukken zoals “You’ve Got Mail” en “Come Visit The Food Court”.

Over Limited Run Games

LIMITED RUN GAMES is de marktleider in de creatie en distributie van fysieke videogames van hoge kwaliteit. Sinds de oprichting in 2015 hebben ze meer dan 1.000 fysieke games en soundtracks geproduceerd en veel onderscheidingen gewonnen voor hun op maat gemaakte Collector’s Editions. Limited Run is de gouden standaard als het gaat om het omzetten van digitale games naar fysieke vorm voor zowel casual fans als verzamelaars. Ga voor de meest recente aanbiedingen naar limitedrungames.com of volg het merk op het sociale mediaplatform van je voorkeur: @limitedrungames.