Limited Run Games – Blowout Sale 1 January 2021

Limited Run Games – Blowout Sale 1 January 2021

Heb je een van de exclusieve Nintendo Switch-releases van Limited Run Games gemist? Binnenkort heb je een zeldzame kans om er weer een paar te pakken!

Limited Run Games heeft aangekondigd dat het op 1 januari 2021 (10.00 uur ET) weer een ‘Blowout Sale’ zal organiseren, met restanten van hun eerdere titels.

Blowout-uitverkoop 2021

Standard- en Collector’s Edition-exemplaren voor games als Celeste, Duck Game, VA-11 HALL-A en meer liggen voor het oprapen – hoewel de voorraad uiterst beperkt zal zijn.

Bovendien biedt LRG opnieuw twee soorten blinde dozen met Nintendo Switch-spellen. Standard Blind Boxes bevatten een gerandomiseerd spel in de standaardeditie en een ruilkaart voor $ 29,99 per stuk. Ondertussen zullen Collector’s Edition Blind Boxes een gerandomiseerde Collector’s Edition-bundel en ruilkaart bevatten voor $ 54,99 USD.

Bekijk hier alles wat beschikbaar is; https://limitedrungames.com/collections/blowout-sale-2021

Over Limited Run Games

Limited Run Games is een uitgever van (je raadt het al) beperkte fysieke games voor een aantal systemen, waaronder Nintendo Switch, PS4, Vita, PSVR, pc en retroconsoles.

We richten ons op het brengen van games die alleen digitaal zijn naar een fysiek medium, maar we creëren ook definitieve edities van games die je kent en waar je van houdt. En ja, je kent ons waarschijnlijk van Night Trap, Celeste of Streets of Rage 4.

Opgericht door Josh Fairhurst en Douglas Bogart in 2015 als een uitgeverij van Mighty Rabbit Studios, hebben we nu tijdens ons leven meer dan 300 games uitgebracht. We hebben prijzen gewonnen voor op maat gemaakte Collector’s Editions, fysieke releases gemaakt voor games die ze anders niet zouden hebben gekregen, en veel geweldige goodies gemaakt om in de schappen van alle soorten videogamefans te wonen!

Ad