Limited Run Games – Fysieke versies voor StarHawk en Metal Masters

Limited Run Games – Fysieke versies voor StarHawk en Metal Masters

Limited Run Games heeft aangekondigd dat het zijn eigen fysieke versies van de Game Boy-titels StarHawk en Metal Masters zal publiceren.

Pre-orders voor beide games beginnen op 23 april 2021 (10.00 uur ET) en bevatten dozen in retrostijl.

GB Games in 2021

Pre-orders voor beide games blijven vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt. Je kunt de pre-orderpagina’s aanstaande vrijdag vinden op de website van Limited Run Games.

Over StarHawk

Als meesterzeeman aan boord van het verkenningsschip StarHawk, ben je gestuurd om het Evil Empire of Axtar te verkennen. Je was op bijna alles voorbereid – alles behalve de ongebreidelde mutanten die dit woedende rijk van eindeloze gevechten teisteren. Half organisch, half technologisch, de grillige levensvormen van Axtar hebben maar één instinct: aanvallen.

Hordes buitenaardse beesten komen van alle kanten op je af en je schip wordt door vuurniveaus van wereld naar wereld getransporteerd. Je huivert bij de aanblik van groteske bolletjes-uitzendende oogbollen, angstaanjagende zoemzaagachtige energieschijven, onverbiddelijke, giftige fenocrysten en enorme eindbazen.

Terwijl de strijd vordert, heb je stalen zenuwen en bliksemsnelle reflexen nodig om te overleven!

Over Metal Masters

In een tijd waarin machines meer waard zijn dan de mens. Eén man is de mensheid meer waard dan welke machine dan ook.

De kwaadaardige Baron Harkan heeft lang geprobeerd de wereld te domineren en nu, met de politieke macht die hij heeft verworven door de slimme investeringen in de Metal Master Tournaments en de ontdekking van een Super Robot, lijken zijn plannen niet te stoppen. Alleen jij, een beginnende Metal Master, gesponsord door de League for Freedom, kunt het robotleger van Harkan verslaan en de stukken voor de Super Robot vinden voordat hij dat doet. Of kan je?