Limited Run Games – Jaarlijkse presentatie – 8 Juli 2020

Limited Run Games – Jaarlijkse presentatie – 8 Juli 2020

Limited Run Games kondigde eerder een vertraging van de jaarlijkse E3-showcase aan, waar het aanstaande fysieke releases voor veel Nintendo Switch-titels en meer zou hebben aangekondigd.

Maak je klaar om je agenda’s te markeren voor de grote show!

Presentatie van games met beperkte oplage

Limited Run Games hebben de live presentatie verplaatst naar 8 juli 2020 (15:00 uur ET), die zal plaatsvinden op hun officiële Twitch-kanaal. Voorlopig zijn er geen hints over welke fysieke titels het bedrijf op het evenement zal aankondigen.

Tijdens de presentatie van Limited Run Games van vorig jaar werden spannende fysieke releases onthuld, zoals Rogue Legacy, Freedom Planet, Blaster Master Zero en nog veel meer.

Over Limited Run Games

Limited Run Games is een uitgever van (je raadt het al) fysieke games met beperkte oplage voor een aantal systemen, waaronder Nintendo Switch, PS4, Vita, PSVR, pc en retro-consoles. We richten ons op het brengen van games die alleen digitaal zijn naar een fysiek medium, maar we creëren ook definitieve edities van games die u kent en waar u van houdt. En ja, je kent ons waarschijnlijk van Night Trap, Celeste of Streets of Rage 4.

Opgericht door Josh Fairhurst en Douglas Bogart in 2015 als uitloper van de uitgeverij van Mighty Rabbit Studios, hebben we in ons leven nu meer dan 300 games uitgebracht. We hebben prijzen gewonnen voor Collector’s Editions op maat, fysieke releases gemaakt voor games die ze anders niet zouden hebben gekregen, en veel geweldige goodies gemaakt om in de schappen van alle soorten fans van videogames te leven!

Ad