Limited Run Games – stijgende internationale verzendkosten voor geselecteerde landen

Limited Run Games – stijgende internationale verzendkosten voor geselecteerde landen

Limited Run Games kondigde officieel aan dat de internationale verzendkosten zouden stijgen voor de meeste landen die een Delivered Duty Paid (DDP) -service vereisen, waarvoor Limited Run meestal de douanekosten voor haar rekening neemt.

Het bedrijf noemde stijgende kosten als onderdeel van de reden voor deze aanpassing, die van kracht wordt op nieuwe bestellingen vanaf 14 februari 2020.0

Voor nu weten we niet wat deze toename in verzending voor specifieke landen zal zijn – hoewel Limited Run heeft bevestigd dat klanten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Canada hier geen last van zullen hebben.

Update internationale verzendkosten

Vanaf vrijdag 14 februari zullen de internationale invoerrechten voor verschillende landen stijgen. Deze verhoogde verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen en worden weergegeven vóór bevestiging van uw bestelling.

DDP-tarieven

DDP-tarieven voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Canada zullen niet stijgen en zullen blijven waar ze waren gedurende 2019.

DDP-tarieven voor alle andere DDP-landen zullen stijgen (en dit zal per land verschillen). Tarieven voor landen die geen DDP-service ontvangen, worden niet beïnvloed en blijven waar ze zijn geweest.

Bij beoordeling van onze huidige verzendactiviteiten bleek dat we het afgelopen jaar een aanzienlijk bedrag hadden verloren ten opzichte van internationale verzending. Dit was te wijten aan stijgende verzendkosten, plus douanekosten en belastingen die we bij verzending vooruitbetaalden. Wanneer we een pakket verzenden via een betaalde service, betalen we de verzendkosten en eventuele douanekosten die u normaal zou moeten betalen om dat pakket te ontvangen.

Dit betekent dat we in veel landen meer dan de prijs van het spel betaalden om het naar klanten te verzenden.

In het verleden hadden we de speelruimte om met verlies naar sommige landen te verzenden, maar vanwege de hogere portokosten en het toegenomen aantal artikelen dat we verzenden, kunnen we dat helaas niet meer doen. We realiseerden ons dat we geen speelruimte hebben om de tarieven in alle landen te verhogen om het evenwicht over de hele linie te herstellen. 

Daarom moeten de landen die ons het meest kosten om te verzenden hogere verzendkosten betalen. Onze excuses voor deze wijziging en we hopen u te blijven dienen.

Operatie in Nederland

We willen u graag meedelen dat we ons in de beginfase bevinden van het openen van een operatie in Nederland, en daar zijn we behoorlijk enthousiast over. Ons doel is om goedkopere, snellere en betere verzending naar Europa (vanuit Europa) te bieden.

Zodra dit in gebruik is, verwachten we dat we de tarieven over de hele linie kunnen aanpassen.

We willen ons ook diep verontschuldigen voor een probleem waarbij veel internationale bestellingen in januari zijn verzonden met een onbetaalde plicht. Dit probleem is verholpen en alle bestellingen die DDP hadden moeten zijn, worden nu DDP verzonden zoals oorspronkelijk bedoeld.

Een lijst met landen die een DDP-service ontvangen, kan hier worden gevonden; https://limitedrungames.freshdesk.com/support/solutions/articles/22000236142-international- douane-kosten

Nou, het is wat het voor nu is. Ik hoop echt dat ze de operatie in Nederland krijgen, we zullen hoe dan ook een toegewijde klant voor hen zijn.