Link’s Awakening Tal Tal Heights Cinematic Piano Cover

Link’s Awakening Tal Tal Heights Cinematic Piano Cover

Zoals sommigen van jullie misschien weten, ben ik zelf een sukkel voor Nintendo-muziek. Laat staan muziek uit The Legend of Zelda. Zet je schrap voor wat epische muziek.

Melody Geeks bracht een filmische piano-cover uit van The Legend of Zelda: Link’s Awakening Tal Tal Heights. En deze filmische versie van het nummer is gewoon geweldig.

WAUW

De versie van Melody Geeks van Tal Tal heights is misschien wel een kanshebber voor de beste Zelda-covers ooit en kan wedijveren met de geweldige remixes van Cadence of Hyrule. Maar vergeet niet zelf te oordelen;

video

Componisten: Minako Hamano en Kozue Ishikawa
Samengesteld door Melody Geeks

Over Tal Tal Heights

Tal Tal Heights is een locatie in Link’s Awakening. De Tal Tal Heights liggen ten zuiden van het Tal Tal-gebergte.

Het grenst ook aan het Goponga-moeras in het westen, en Tabahl Wasteland, het kasteel van Kanalet en de Rapids Ride in het zuiden. Moblins en Tektites zijn de overheersende vijanden in deze regio, hoewel Like Likes en Octoroks ook verschijnen.

De regio is verdeeld in een westelijk gebied, dat droog is, en het oostelijke gebied, dat de thuisbasis is van een uitgebreide rivier. De twee regio’s zijn verbonden door een smalle landengte die wordt geblokkeerd door een rotsblok.