Little Nightmares – Meer dan 1 miljoen keer

Little Nightmares – Meer dan 1 miljoen keer

Bandai Namco en ontwikkelaar Tariser Studios hebben aangekondigd dat de verkoop van hun atmosferische avontuurtitel Little Nightmares wereldwijd een miljoen keer is gestegen.

video
play-rounded-fill

Andreas Johnsson, CEO van Tarsier Studios, over de verkoop

Zoals je je kunt voorstellen zijn de ontwikkelaars ongelooflijk blij met het succes van de game en hebben ze de volgende verklaring gegeven om dat te onderstrepen.

We’re very proud that our first original game sold so well, it’s well beyond what we ever expected. Little Nightmares is after all part of an indie game landscape, and the fact that one million players have played our game is wonderful.

This achievement is a milestone for both Tarsier Studios and Little Nightmares. To have created an original game that becomes as successful is proof that the new direction for the studio was the right choice, and that feels great.

En hoewel dit niet alleen te wijten is aan de Nintendo Switch, is het toch goed om te zien dat een eerste game zo goed is ontvangen. Little Nightmares is op zijn minst een aangename ervaring als je houdt van games in het genre van Limbo en Inside. En op Nintendo Switch krijg je de Complete Edition.