Mar10 Dag festiviteiten – Mario Switch-bundel en nieuwe Mario Kart-banen

Mar10 Dag festiviteiten – Mario Switch-bundel en nieuwe Mario Kart-banen

Als onderdeel van de viering van 10 maart heeft Nintendo een aankondiging gedaan over een uniek Nintendo Switch-pakket met Mario-thema.

Deze Switch-combinatie bevat een Switch-console met twee rode joy-cons, evenals een gratis download van Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe of New Super Mario Bros. U Deluxe. Deze informatie is eerder vrijgegeven. De releasedatum is vastgesteld op 10 maart 2023.

Daarnaast werd een hele reeks andere evenementen aangekondigd om MAR10-dag te vieren. Deze evenementen omvatten onder meer een detailhandelsverkoop die plaatsvindt van 5 maart tot 11 maart, een digitale verkoop van geselecteerde Mario Switch-games van 10 maart tot 23 maart en persoonlijke evenementen.

MAR10 Dag

Maak van elke dag een MAR10-dag met de Nintendo Switch Mario Pick One-bundel, die een Nintendo Switch-systeem met rode Joy-Con-controllers bevat, een gratis download van de volledige Mario-game naar keuze (ter waarde van $ 59,99) en stickers uit de aanstaande Super Mario Bros. Movie. Iedereen die het pakket bestelt, heeft de mogelijkheid om een ​​van de volgende spellen te kiezen: New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Kart 8 Deluxe of Super Mario Odyssey. Vanaf 10 maart kunnen klanten de combinatie kopen in de My Nintendo Shop en bij andere deelnemende winkeliers voor de adviesprijs van $ 299,99.

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4: De videogame Mario Kart 8 Deluxe krijgt op 9 maart de volgende acht levels. Deze levels maken deel uit van Wave 4 van de downloadbare content van de Booster Course Pass. Tour Amsterdam Drift, GBA Riverside Park, Wii DK Summit, Yoshi’s Island (dat zijn Mario Kart-debuut maakt!), Tour Bangkok Rush, DS Mario Circuit, GCN Waluigi Stadium en Tour Singapore Speedway zijn de circuits waaruit de nieuw toegevoegde Fruitbeker en Boemerangbekers. Andere tracks zijn onder meer Yoshi’s Island, dat zijn Mario Kart-debuut maakt! Met dit deel van de downloadbare content krijgt de game ook Birdo, een gloednieuw personage dat door de speler kan worden bestuurd.

GameStop Experience Mario-evenementen in de winkel: blijf van elke dag een MAR10-dag maken door feest te vieren in geselecteerde GameStop-winkels op 11 maart van 12.00 tot 16.00 uur. lokale tijd om de viering van MAR10-dag voort te zetten! Speel titels als Mario Kart 8 Deluxe en New Super Mario Bros. U Deluxe, maar ook andere games met Mario en zijn vrienden in de hoofdrol, en je komt in aanmerking voor gratis goodies met Mario-thema, zolang de voorraad strekt.

Krijg korting op bepaalde Mario-spellen! Ter ere van Mario, de held van het Mushroom Kingdom, kun je tijdens twee afzonderlijke verkopen geld besparen op verschillende titels voor de Nintendo Switch. Het eerste deel van de deal begint op 10 maart (MAR10 Day!) om middernacht Pacific Time en loopt door tot 23 maart om 23:59 uur. Pacific tijd. Het biedt kortingen op downloadbare versies van de spellen van Mario en zijn vrienden, zoals onder andere Mario Party Superstars, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Yoshi’s Crafted World en Luigi’s Mansion 3. De tweede fase van de verkoop begint op 24 maart om middernacht Pacific Time en eindigt op 7 april om 23:59 uur. Pacific tijd. De videogames Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Mario Maker 2 en Super Mario 3D World + Bowser’s Fury zijn allemaal te koop tijdens dit evenement. De Nintendo eShop en deze pagina op Nintendo.com, te vinden op https://www.nintendo.com/store/sales-and-deals/#mar10-day, zijn de twee locaties waar je games kunt kopen die nu met korting zijn.

Mario & Friends-detailverkoop: Fans krijgen ook de kans om tot $ 20 te besparen op geselecteerde titels met Mario en zijn vrienden van 5 maart tot 11 maart. Deze games omvatten Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Odyssey, Super Mario Maker 2, Super Mario 3D World Plus Bowser’s Fury, Mario Party Superstars en nog veel meer. Fans hebben nu de mogelijkheid om $ 40 te besparen op het razendsnelle racespel Mario Kart Live: Home Circuit!

Openingsdag van SUPER NINTENDO WORLD: eindelijk is de dag aangebroken waar Mario-liefhebbers over de hele wereld op hebben gewacht! De langverwachte attractie SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood is nu toegankelijk voor het grote publiek. In SUPER NINTENDO WORLD kunnen bezoekers het opnemen tegen Team Bowser in de Mario Kart: Bowser’s Challenge-attractie, dineren in het Toadstool Café, levelen met merchandise met Nintendo-thema uit de 1-UP Factory-winkel en deelnemen aan activiteiten in het Mushroom Kingdom door met een interactieve Power-Up Band, die apart kan worden aangeschaft.

Misschien win je een reis naar Super Nintendo World als je meedoet! Je maakt kans op een reis naar de attractie SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood als je My Nintendo speelt! Ga naar https://my.nintendo.com/ om deel te nemen aan de SUPER NINTENDO WORLD Family Fun Sweepstakes van 10 maart tot en met 25 april. De sweepstakes worden gehouden in de Verenigde Staten. Eén gelukkige winnaar en maximaal drie gasten krijgen elk een vakantie voor vier personen naar Universal Studios Hollywood, waar ze SUPER NINTENDO WORLD kunnen ervaren en het Mushroom Kingdom in zijn levensechte setting kunnen zien.

Jongeren kunnen ook meedoen aan het Mario-plezier, zowel vandaag als elke dag, door deel te nemen aan de activiteiten en de films te bekijken die beschikbaar zijn op Play Nintendo. Kijk op de Play Nintendo-website en het YouTube-kanaal van Play Nintendo waar Mario en zijn vrienden kunnen optreden bij verschillende activiteiten, waaronder doe-het-zelf-knutselwerkjes, quizzen en games!