Mario Kart Tour – Baby Luigi van de partij!

Mario Kart Tour – Baby Luigi van de partij!

Nintendo’s officiële Mario Kart Tour Twitter-account tweette dat Baby Luigi het team zal vervoegen in de mobiele titel Mario Kart Tour op iOS en Android.

Baby Luigi zal zich bij Luigi voegen, die blijkbaar zijn sleutels verloor en eerder niet aan de evenementen kon deelnemen. Mario Kart Tour is nu beschikbaar.

Over Mario Kart Tour

Mario Kart gaat op wereldtournee!

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze rond cursussen rennen die zijn geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties met de lokale smaak van steden in het spel!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven en verwoestende voorwerpen slingeren terwijl je voor goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.