Mario Kart Tour – Doctor Tour en Mii Racing Suits Wave 5

Mario Kart Tour – Doctor Tour en Mii Racing Suits Wave 5

Nintendo heeft de nieuwste tour voor Mario Kart Tour onthuld, evenals de vijfde golf van Mii Racing Suits.

Om te beginnen, op 4 mei 2022, arriveert de Doctor Tour in Mario Kart Tour, met nieuwe personages Dr. Mario en Dr. Luigi. Op dezelfde dag wordt de 5e reeks Mii-racepakken geïntroduceerd in de game, inclusief een kostuum met Wario-thema.

video

Volgens de teaser aan het einde van de Wave 5-video wordt de volgende golf van Mii-racepakken op 17 mei uitgebracht. Meer informatie wordt vrijgegeven zodra deze beschikbaar is.

Over Mario Kart Tour

Mario Kart Tour is een mobiele game uit de Mario Kart-serie. Het is, net als Super Mario Run, gratis beschikbaar in de App Store en Google Play. [6] In tegenstelling tot Super Mario Run en Dr. Mario World, bevat de game uitgebreid een gratis te spelen microtransactiestructuur, inclusief gacha-componenten in de vorm van objecten die uit pijpen worden gegooid.

Veel elementen uit Mario Kart 7 en Mario Kart 8 worden hergebruikt, evenals gameplay-concepten zoals zweefvliegen, onderwaterrijden en personagespecifieke speciale items. Verder biedt de game verschillende nieuwe aspecten van het Mario Kart-genre, zoals omgekeerde banen, trick-cursussen en de mogelijkheid om tijdens een race een groot aantal van elk item, inclusief Spiny Shells en Bullet Bills, in te zetten.

Ad