Mario Kart Tour – Gesloten Android Beta in de VS en Japan

Mario Kart Tour – Gesloten Android Beta in de VS en Japan

Mario Kart Tour, Nintendo’s aankomende Mario Kart-game voor mobiele apparaten, komt deze zomer en Nintendo heeft een bètaprogramma voor de game aangekondigd.

Ingezetenen in de Verenigde Staten en Japan die Android-apparaten bezitten, kunnen zich aanmelden om deel te nemen tot 7 mei (8 mei in Japan). De daadwerkelijke bèta begint op 22 mei tot 8 juni 2019.

Mario Kart Tour – Inschrijven

Je kunt naar de officiële website gaan om je aan te melden voor de Mario Kart Tour-bèta. Maar zoals we eerder al opmerkten, kunnen alleen Android-gebruikers in de VS en Japan deelnemen aan de bèta. Dit is anders dan de laatste game, die zowel op iOS als op Android zal worden uitgebracht.

Mario Kart Tour Releasedatum

Nintendo kondigde Mario Kart Tour aan, zijn smartphone-app-vermelding in de multi-miljoen verkopende Mario Kart-serie, op 31 januari 2018. Hoewel er geen definitieve releasedatum van Mario Kart Tour was, onthulde Nintendo dat de game vóór eind maart zal verschijnen. , 2019.

Helaas is dit releasevenster sindsdien teruggezet naar zomer 2019, wat betekent dat Mario Kart Tour niet te lang moet starten nadat de beta is afgelopen.

Nintendo heeft absoluut niets gezegd over de game die Mario Kart Tour zal zijn, maar op basis van wat het bedrijf heeft gedaan met zijn andere mobiele games, kunnen we een paar goede inschattingen maken.

Ad