Mario Kart Tour – In aanbouw trailer

Mario Kart Tour – In aanbouw trailer

Het lijkt erop dat de Big Apple bijna klaar is om Mario en vrienden te verwelkomen met de aankomende mobiele Mario Kart Tour!

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Mario Kart Tour.

video

New York Course in aanbouw

Net als in Tokio, zetten de ijverige padden opnieuw dingen op voor een grote race – en rommelen ze op hilarische manieren rond. Het is een leuke knipoog naar het komende racecircuit met New York-thema dat voor het eerst in de mobiele game zal debuteren, zoals geplaagd tijdens eerdere trailers.

Over Mario Kart Tour

Mario Kart gaat op wereldtournee!

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden in het spel bevatten!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en afdrijven en verwoestende voorwerpen slingeren terwijl je voor het goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

Pak 1ste plaats met items en Frenzy-modus!

In Mario Kart Tour heb je toegang tot een arsenaal van krachtige items die dingen op het circuit kunnen verwarren! Zet het vuur hoger door de nieuwe Frenzy-modus te activeren, die een onbeperkt aanbod van een bepaald item geeft en je onoverwinnelijk maakt! Maak optimaal gebruik van de chaos die daaruit voortvloeit, want de Frenzy-modus duurt slechts een korte tijd!

Verzamel stuurprogramma’s, karts, badges en meer!

Verdien Grand Stars door te racen of schiet de afgebeelde pijp af om meer coureurs, karts en zweefvliegtuigen te ontvangen! Je kunt ook trots badges weergeven, verdiend door bepaalde uitdagingen te voltooien, naast je in-game naam!

Bonusuitdagingscursussen geven een draai aan traditionele races!

In bepaalde races is de 1e plaats niet altijd het doel. Met namen als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown,” vereisen deze bonusuitdagingscursussen een andere benadering van gameplay en strategie!

Race om je online rang te verhogen!

Boost met het beste van hen! Je hoge scores bepalen hoe je het vergelijkt met andere spelers over de hele wereld. Blijf oefenen en verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen uitproberen om je score te verhogen en naar de top te stijgen!

Opmerking: een Nintendo-account is vereist om Mario Kart Tour te spelen.

Mario Kart Tour komt op 25 september 2019 op iOS- en Android-apparaten.