Mario Kart Tour – London Tour Trailer

Mario Kart Tour – London Tour Trailer

Nintendo deelde de officiële trailer voor de Londen Tour van Mario Kart Tour, met een cursus die plaatsvindt in Londen, voertuigen met een Londen-thema en nog veel meer.

video

Over Mario Kart  Tour

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze rond cursussen rennen die zijn geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties met de lokale smaak van steden in het spel!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven en verwoestende voorwerpen slingeren terwijl je voor goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

Pak 1ste plaats met items en Frenzy-modus!

In Mario Kart Tour heb je toegang tot een arsenaal van krachtige items die dingen op het circuit kunnen verwarren! Zet het vuur hoger door de nieuwe Frenzy-modus te activeren, die een onbeperkte voorraad van een bepaald item geeft en je onoverwinnelijk maakt! Maak optimaal gebruik van de chaos die daaruit voortvloeit, want de Frenzy-modus duurt slechts een korte tijd!

Ad