Mario Kart Tour – Mii Racing Suits Wave 2 beschikbaar

Mario Kart Tour – Mii Racing Suits Wave 2 beschikbaar

Voor Mario Kart Tour heeft Nintendo een nieuwe set Mii-racekleding gelanceerd. Twee nieuwe outfits gebaseerd op King Bob-omb en King Boo zijn opgenomen in de golf en kunnen nu in het spel worden gebruikt. Met een kleine teaser heeft Nintendo ook onthuld dat de volgende reeks pakken op 5 april zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over Mario Kart Tour

Daag spelers van over de hele wereld uit in multiplayer!

Je mag tegen maximaal zeven andere spelers racen, of ze nu in-game vrienden zijn, in de buurt wonen of over de hele wereld verspreid zijn.

Individuele of teamraces, kartsnelheid en het aantal itemslots behoren tot de regels die kunnen worden aangepast in multiplayer-races. Je bent vrij om te spelen op welke manier je maar wilt!

Mario Kart gaat op wereldreis!

In deze nieuwe Mario Kart racen Mario en zijn vrienden over circuits die zijn geïnspireerd op plaatsen uit de echte wereld en op traditionele Mario Kart-banen! Deze locaties worden uitgelicht in tours die elke twee weken veranderen! Naast cursussen die zijn gebaseerd op bekende locaties, krijgen verschillende van je favoriete Mario Kart-personages nieuwe versies die de lokale smaak van plaatsen in het spel weerspiegelen!

Ontelbare uren Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De populaire Mario Kart-serie staat op het punt om de wereld te veroveren — één slim apparaat tegelijk! Je kunt met slechts één vinger manoeuvreren, driften en vernietigende objecten gooien terwijl je racet om het goud in bekers vol nieuwe en vintage Mario Kart-banen.

Met items en Frenzy-modus, neem de eerste plaats!

Je hebt een arsenaal aan sterke gadgets tot je beschikking in Mario Kart Tour, die de boel op het circuit kan opschudden! Activeer de nieuwe Frenzy-modus, die je een oneindige voorraad van een bepaald item geeft en je niet te stoppen maakt! Haal het meeste uit het pandemonium dat ontstaat, aangezien de Frenzy-modus slechts een beperkte periode actief is!

Verzamel onder andere coureurs, karts en badges!

Om extra coureurs, karts en zweefvliegtuigen te krijgen, verdien je Grand Stars door te racen of door de afgebeelde pijp af te vuren! Je mag ook met trots medailles tonen naast je in-game naam, die je hebt gewonnen door bepaalde taken uit te voeren!

Bonusuitdagingscursussen geven conventionele races een nieuwe draai!

De eerste plaats is niet altijd het doel in bepaalde races. Deze aanvullende uitdagingscursussen, met titels als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown”, vereisen een frisse benadering van gamen en strategie!

U bent in een race om uw internetpositie te verbeteren!

Boost als geen ander! Hoe u zich verhoudt tot andere spelers over de hele wereld, wordt bepaald door uw hoogste scores. Om je score te verbeteren en de top te bereiken, moet je blijven oefenen en experimenteren met verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen.