Mario Kart Tour Multiplayer Beta – Beschikbaar voor Gold Pass leden

Mario Kart Tour Multiplayer Beta – Beschikbaar voor Gold Pass leden

De verwachte multiplayer-bèta is waar gebleken! Maar we hoeven niet te wachten tot Kerstmis. Spelers met een Gold Pass-abonnement kunnen nu multiplayer ervaren.

Dat is tot 27 december 2019 (05:59 uur UTC).

Mario Kart Tour Multiplayer Beta – Release-opmerkingen

Een real-time multiplayer bètatest beschikbaar voor abonnees op de Mario Kart Tour Gold Pass wordt gehouden tijdens de volgende periode: ongeveer 07:00 UTC op 19 december 2019 tot 05:59 UTC op 27 december 2019

Spelers in hun Gold Pass gratis proefperiode komen in aanmerking om deel te nemen.

Lees deze kennisgeving voordat u deelneemt aan de bètatest.

Dit is een bètatest om ervoor te zorgen dat realtime multiplayer werkt zoals bedoeld voordat het beschikbaar wordt gemaakt voor alle spelers.

Houd er rekening mee dat de volgende problemen kunnen optreden, afhankelijk van de specificaties van uw apparaat, de conditie van uw netwerkverbinding en de verbindingen van de spelers waarmee u bent gekoppeld:

  • De verbinding van het spel wordt onstabiel of mislukt
  • Het spel loopt vast of loopt vast
  • Netwerk of input lag zorgt ervoor dat sturen niet meer reageert

Bedankt voor het begrip dat dergelijke problemen kunnen optreden tijdens deze bètatest.

Opmerkingen:

Bepaalde specificaties voor meerdere spelers veranderen tussen de bètatest en de volledige release. Daarom kunnen gegevens voor het opslaan van meerdere spelers die tijdens deze bètatest zijn gegenereerd, niet worden overgedragen naar de volledige release voor meerdere spelers.

In zeldzame gevallen kan het spelen van deze bètatest ervoor zorgen dat de batterij van uw apparaat sneller leeg raakt dan normaal of dat uw apparaat meer dan normaal opwarmt. Stop in dat geval onmiddellijk met spelen.

Deze game vereist een permanente internetverbinding. Deelnemers aan deze bètatest zijn verantwoordelijk voor de datakosten die tijdens het spelen worden gemaakt.

De inhoud en duur van deze bètatest kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd.

Ad