Mario Kart Tour – Nieuwe Constructie Trailer – Toads in Parijs

Mario Kart Tour – Nieuwe Constructie Trailer – Toads in Parijs

Heb je ooit eerder Parijs bezocht? Je zult niet snel op straat kunnen racen met Mario en vrienden! Nintendo heeft weer een nieuwe trailer uitgebracht voor Mario Kart Tour.

Net als in Tokio en New York, kregen we meer padden te zien die de beroemde stad oprichtten voor het komende mobiele spel – samen met hun handelsmerk onzorgvuldigheid.

video

Nogmaals, het is een geweldige manier om te benadrukken dat de game een Parijs-achtige racebaan zal hebben, die in eerdere trailers werd geplaagd!

Over Mario Kart Tour

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden in het spel bevatten!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven, verwoestende items slingeren terwijl je voor het goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

In Mario Kart Tour heb je toegang tot een arsenaal van krachtige items die dingen op het circuit kunnen verwarren! Zet het vuur hoger door de nieuwe Frenzy-modus te activeren, die een onbeperkt aanbod van een bepaald item geeft en je onoverwinnelijk maakt! Haal het meeste uit de chaos die daaruit voortvloeit, want de Frenzy-modus duurt maar kort!