Mario Kart Tour – Officiële trailer

Mario Kart Tour – Officiële trailer

Nintendo heeft onlangs aangekondigd dat Mario Kart Tour op schema ligt voor lancering op 25 september voor mobiele apparaten.

video

Om je klaar te maken voor de komende racetitel, kun je je er nu al voor registreren op iOS of Android.

Over Mario Kart World Tour

Mario Kart neemt een wereldtournee!

Mario en vrienden gaan wereldwijd in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen geïnspireerd door echte steden naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen zullen te zien zijn in tours die om de twee weken draaien! Naast cursussen op basis van iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden in het spel bevatten!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, is klaar om de wereld te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven, verwoestende items slingeren terwijl je voor het goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

Pak 1ste plaats met items en Frenzy-modus!

In Mario Kart Tour heb je toegang tot een arsenaal van krachtige items die dingen op het circuit kunnen verwarren! Zet het vuur hoger door de nieuwe Frenzy-modus te activeren, die een onbeperkt aanbod van een bepaald item geeft en je onoverwinnelijk maakt! Haal het meeste uit de chaos die daaruit voortvloeit, want de Frenzy-modus duurt maar kort!

Verzamel stuurprogramma’s, karts, badges en meer!

Verdien Grand Stars door te racen of schiet de afgebeelde pijp af om meer coureurs, karts en zweefvliegtuigen te ontvangen! Je kunt ook trots badges weergeven, verdiend door bepaalde uitdagingen te voltooien, naast je in-game naam!

Bonusuitdagingscursussen geven een draai aan traditionele races!

In bepaalde races is de 1e plaats niet altijd het doel. Met namen als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown,” vereisen deze bonusuitdagingscursussen een andere benadering van gameplay en strategie!

Race om je online rang te verhogen!

Boost met het beste van hen! Je hoge scores bepalen hoe je het vergelijkt met andere spelers over de hele wereld. Blijf oefenen en verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen uitproberen om je score te verhogen en naar de top te stijgen!