Mario Kart Tour – Real-time multiplayer voor iedereen

Mario Kart Tour – Real-time multiplayer voor iedereen

Mario Kart Tour, de allereerste Mario Kart-game van Nintendo voor iOS- en Android-apparaten, heeft zijn nieuwe, realtime multiplayer-modus wereldwijd op 8 maart om 20:00 uur gelanceerd. PT.

Real-time multiplayer … eindelijk

Spelers die hun Mario Kart Tour-game bijwerken naar de nieuwste versie, kunnen deelnemen aan realtime multiplayer-races, waar ze nek aan nek kunnen racen tegen vrienden en andere Mario Kart Tour-spelers in de buurt of online. Mario Kart Tour is gratis om te beginnen en is momenteel beschikbaar om te downloaden voor iOS- en Android-apparaten, zodat spelers al op pad kunnen gaan en nu kunnen beginnen met trainen voor de verhitte concurrentie die om de hoek staat.

Nick Chavez, Nintendo of America’s Senior Vice President of Sales and Marketing

Mario Kart Tour offers a welcoming and intuitive new spin on the popular series, and now players around the world can get their friends together or challenge others online in fast-paced races from the palm of their hands,

Through real-time multiplayer, we are giving fans of Mario Kart Tour even more ways to play, and bringing the Mario Kart experience to even more players around the world.

Met realtime multiplayer kunnen spelers deelnemen aan standaardraces om te concurreren met andere Mario Kart Tour-spelers over de hele wereld op basis van een steeds veranderende set in-game regels. Deze in-game regels veranderen dagelijks, wat betekent dat de opwinding nooit eindigt in de race tegen je rivalen over de hele wereld.

Spelers kunnen er ook voor kiezen om met vrienden of anderen in de buurt te spelen en hun eigen spelregels te maken. Ten slotte kunnen spelers in Gold Races, die alleen beschikbaar zijn voor deelnemers van de Gold Kart Tour Gold Pass, met nog hogere snelheden racen waarvoor geavanceerde kartmanoeuvres nodig zijn om andere concurrenten uit te dagen.

Over Mario Kart Tour

In Mario Kart Tour kunnen smartphoneeigenaren genieten van de spanning van Mario Kart-races, terwijl ze ook coureurs verzamelen uit de rijke geschiedenis van Nintendo, zoals Mario, Donkey Kong, Peach en Yoshi, evenals een reeks slanke karts en vrolijke zweefvliegtuigen.

Spelers kunnen kiezen welke coureurs, karts en zweefvliegtuigen te gebruiken in high-speed races over een verscheidenheid aan kleurrijke banen, waaronder nieuwe spins op klassieke Mario Kart-banen, en tijdelijke banen die bekende steden uit de hele wereld belichten , evenals seizoensgebonden evenementen, feestdagen en speciale thema’s. Naast cursussen op basis van deze iconische locaties en thema’s hebben spelers tijdens elk evenement ook de mogelijkheid om unieke variaties van Mario Kart-stuurprogramma’s, karts en zweefvliegtuigen te verkrijgen die door dat evenement zijn geïnspireerd.

Gold Pass

Voor diegenen die turbo willen ervaren, is de Mario Kart Tour Gold Pass een abonnementsservice van $ 4,99 per maand die de 200cc-modus ontgrendelt en de gameplay-ervaring verrijkt door abonnees in-game gouden cadeaus te geven voor racen in tours en speciaal in -game badges van gouden uitdagingen. Eerste abonnees kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van twee weken.

Het betaalde abonnement begint automatisch aan het einde van de gratis proefperiode. Mario Kart Tour Gold Pass is niet vereist om het spel te spelen, deel te nemen aan standaardraces of om met vrienden of anderen in de buurt in realtime multiplayer-modus via kamers te spelen.