Mario Kart Tour release dit fiscale jaar

Mario Kart Tour release dit fiscale jaar

Nintendo is erg stil geweest over Mario Kart Tour, dat niet zo lang geleden werd aangekondigd voor mobiele apparaten. Dat is veranderd met de financiële briefing.

De status van Mario Kart Tour

Nintendo heeft aangekondigd dat Mario Kart Tour nog steeds gepland staat voor een release in dit fiscale jaar. Het fiscale jaar loopt van april 2018 tot maart 2019.

Naast de titels die al worden beschreven voor smart-apparaten, zijn we ook van plan om Mario Kart Tour uit te geven als een Mario Kart-applicatie voor slimme apparaten die dit fisacal jaar in stand houden (april 2018 – maart 2019). We zullen werken aan de voortdurende uitbreiding van onze activiteiten via deze titels.

Een Mario Kart-applicatie … we kunnen daar uit opmaken … zal het MET Mario Kart werken of op zichzelf staan ​​zoals Super Mario Run, Fire Emblem Heroes en Animal Crossing Pocket Camp? ALS het met Mario Kart gaat werken … dat is het nieuwe functionaliteit en is het misschien een hint naar Mario Kart 9 ???

Begrijp ons niet verkeerd, we hielden van Mario Kart 8 Deluxe, maar het is niet de grootste Mario Kart-sprong in vergelijking met de Wii U-versie van het spel. Een Mario Kart 9 zou meer dan episch zijn in het tweede fiscale jaar, maar misschien zijn dit onze Nintendo-fanboy-harten die even in overdrive gingen.

Wat denken jullie? Maar kijk je daarnaast ook al uit naar Mario Kart Tour voor mobiele apparaten?

Ad