Mario Kart Tour – Singapore Tour trailer

Mario Kart Tour – Singapore Tour trailer

Nintendo heeft een nieuwe Mario Kart Tour-video uitgebracht, met daarin de frisse nieuwe Singapore-trailer van de game. Het nieuws werd aanvankelijk vorige week gemeld, maar dit is de eerste keer dat we er een video van zien.

video

Mario Kart Tour Singapore gaat op 11 januari om 22.00 uur in première. PT / 2 uur ET.

Over Mario Kart Tour

In multiplayer neem je het op tegen gamers van over de hele wereld!

Je mag tegen maximaal zeven andere spelers racen, of ze nu in-game vrienden zijn, in de buurt wonen of over de hele wereld verspreid zijn.

Individuele of teamraces, kartsnelheid en het aantal itemslots behoren tot de regels die kunnen worden aangepast in multiplayer-races. Je bent vrij om te spelen op welke manier je maar wilt!

Mario Kart gaat op wereldtournee!

In deze nieuwe Mario Kart racen Mario en zijn vrienden over circuits die zijn geïnspireerd door echte plekken en traditionele Mario Kart-banen! Deze locaties worden uitgelicht in tours die elke twee weken veranderen! Naast banen die zijn gebaseerd op bekende locaties, krijgen verschillende van je favoriete Mario Kart-personages nieuwe versies die de lokale smaak van plaatsen in het spel weerspiegelen!

Je hebt eindeloze Mario Kart-actie binnen handbereik!

De populaire Mario Kart-serie staat op het punt om de wereld te veroveren — één slim apparaat tegelijk! Je kunt met slechts één vinger manoeuvreren, driften en vernietigende objecten gooien terwijl je racet om het goud in bekers vol nieuwe en vintage Mario Kart-banen.

Met items en Frenzy-modus, neem de eerste plaats!

Je hebt een arsenaal aan sterke gadgets tot je beschikking in Mario Kart Tour, die de boel op het circuit kan opschudden! Activeer de nieuwe Frenzy-modus, die je een oneindige voorraad van een bepaald item geeft en je niet te stoppen maakt! Haal het meeste uit het pandemonium dat ontstaat, aangezien de Frenzy-modus slechts een beperkte periode actief is!

Chauffeurs, karts, badges en meer liggen allemaal voor het grijpen!

Om extra coureurs, karts en zweefvliegtuigen te krijgen, verdien je Grand Stars door te racen of door de afgebeelde pijp af te vuren! Je mag ook met trots medailles tonen naast je in-game naam, die je hebt gewonnen door bepaalde taken uit te voeren!

Traditionele races krijgen een nieuwe draai met de toevoeging van bonusuitdagingsbanen!

De eerste plaats is niet altijd het doel in bepaalde races. Deze aanvullende uitdagingsbanen, met titels als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown”, vereisen een frisse benadering van gamen en strategie!

U bent in een race om uw internetpositie te verbeteren!

Boost als geen ander! Hoe u zich verhoudt tot andere spelers over de hele wereld, wordt bepaald door uw hoogste scores. Om je score te verbeteren en de top te bereiken, moet je blijven oefenen en experimenteren met verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen.

Mario Kart Tour is momenteel beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten op mobiel.

Ad