Mario Kart Tour versie 2.6.1 patch notes

Mario Kart Tour versie 2.6.1 patch notes

Mario Kart Tour krijgt nog steeds veel ondersteuning van Nintendo en het gratis te spelen spel voor mobiele telefoons is bijgewerkt naar versie 2.6.1.

Er zijn geen toevoegingen om over naar huis te schrijven, maar de patch brengt wel oplossingen voor app-crashes en Gold Pass-abonnementen.

Versie 2.6.1 patch-opmerkingen

Releasedatum: 26 oktober 2020 (Noord-Amerika) / 27 oktober (Europa, Japan)
Platform: Android / iOS
Bestandsgrootte: 76 MB (Android)
Extra download: nee

Deze update verhelpt de volgende bekende problemen:

  • Hoewel de Gold Pass-abonnementen van gebruikers automatisch zijn verlengd, wordt dit nu weerspiegeld in de game.
  • Er wordt een foutcode weergegeven of het spel loopt vast wanneer u het profiel van een vriend probeert te controleren die al een tijdje niet heeft gespeeld.

Over Mario Kart Tour

Daag spelers over de hele wereld uit in multiplayer!

Je kunt tegen maximaal zeven andere spelers racen, of ze nu zijn geregistreerd als in-game vrienden, dichtbij of verspreid over de hele wereld.

Multiplayer-races kunnen worden aangepast met een verscheidenheid aan regels, zoals individuele of teamraces, kartsnelheid en het aantal itemvakken. Je kunt spelen zoals je wilt!

Mario Kart maakt een wereldtournee!

Mario en zijn vrienden gaan de wereld rond in deze nieuwe Mario Kart terwijl ze racen over banen die zijn geïnspireerd door echte steden, naast klassieke Mario Kart-banen! Deze bestemmingen komen aan bod in tours die elke twee weken afwisselen! Naast cursussen die zijn gebaseerd op iconische locaties, krijgen sommige van je favoriete Mario Kart-personages variaties die de lokale smaak van steden uit het spel bevatten!

Eindeloos Mario Kart-plezier binnen handbereik!

De Mario Kart-serie die bij velen bekend en geliefd is, staat klaar om de wereld stormenderhand te veroveren – één slim apparaat tegelijk! Met slechts één vinger kun je gemakkelijk sturen en drijven en verwoestende items slingeren terwijl je voor het goud gaat in bekers gevuld met nieuwe en klassieke Mario Kart-banen.

Nabij de eerste plaats met items en Frenzy-modus!

In Mario Kart Tour heb je toegang tot een arsenaal aan krachtige items waarmee je dingen op het circuit kunt mixen! Verhoog het vuur door de nieuwe Frenzy-modus te activeren, die een onbeperkte voorraad van een bepaald item geeft en je onoverwinnelijk maakt! Haal het beste uit de chaos die ontstaat, want de modus Frenzy duurt maar een korte tijd!

Verzamel chauffeurs, karts, badges en meer!

Verdien Grand Stars door te racen of door de afgebeelde pijp af te vuren om meer coureurs, karts en zweefvliegtuigen te ontvangen! Je kunt ook met trots badges tonen die je hebt verdiend door bepaalde uitdagingen te voltooien, naast je in-game naam!

Bonusuitdagingscursussen geven een draai aan traditionele races!

In bepaalde races is de eerste plaats niet altijd het doel. Met namen als “Vs. Mega Bowser” en “Goomba Takedown” vragen deze bonusuitdagingsbanen om een ​​andere benadering van gameplay en strategie!

Race om je online positie te verhogen!

Boost met de beste van hen! Uw hoge scores bepalen hoe u zich verhoudt tot andere spelers over de hele wereld. Blijf verschillende combinaties van coureurs, karts en zweefvliegtuigen oefenen en uitproberen om je score te verhogen en naar de top te stijgen!