Mario & Luigi series – Nieuw handelsmerk ingediend

Mario & Luigi series – Nieuw handelsmerk ingediend

Het lijkt erop dat de Mario & Luigi-serie misschien niet zo dood is als mensen dachten. Volgens LetsGoDigital heeft Nintendo een nieuw handelsmerk ingediend voor de naam Mario & Luigi.

Dit gebeurde in Zuid-Amerika op 9 januari 2020. Het handelsmerk is bedoeld voor producten met betrekking tot videogames, cartridges, geheugenkaarten en telefoonhoesjes, wat suggereert dat er mogelijk nieuwe Mario & Luigi-spellen voor mobiele telefoons en de Nintendo Switch kunnen zijn .

Op zichzelf klinkt het nieuwe handelsmerk veelbelovend … laten we hopen dat ze er niet alleen een smartphone van maken. Natuurlijk is het vanuit geld oogpunt slim. Maar wij Switch-games willen zeker wel een Mario & Luigi titel!

Mario & Luigi

Het nieuwe handelsmerk van Nintendo suggereert dat het bedrijf plannen heeft voor meer inzendingen in de Mario & Luigi-serie, hoewel zijn vorige ontwikkelaar, AlphaDream, in 2019 failliet is gegaan.

In 2003 creëerde AlphaDream Mario & Luigi: Superstar Saga voor de Game Boy Advance, een RPG waarmee de speler tijdens de vechtscènes extra interacties kon uitvoeren, zoals springen op het juiste tijdstip om een ​​vijandelijke aanval te voorkomen of op een knop te drukken om een ​​meer verwoestende klap te geven.

Ad