Mario Movie Producer – Chris Pratt’s Mario stem fenomenaal

Mario Movie Producer – Chris Pratt’s Mario stem fenomenaal

Nintendo kondigde eerder dit jaar de stemmencast aan voor de aankomende Super Mario-animatiefilm van Illumination, waaronder de nogal polariserende casting van Chris Pratt als Mario.

In een gesprek met outlet toofab verdedigde co-producer Chris Meledandri de beslissing om Chris Pratt als Mario te casten en beweerde dat de stem die hij gebruikt “fenomenaal” is en dat hij niet kan wachten tot fans het horen.

All I can tell you is the voice that he’s doing for us, and Mario, is phenomenal, Yeah I can’t wait for people to hear it.

It’s a me Chrisio

Meledandri sprak ook zijn bezorgdheid uit over Pratt die Mario’s iconische Italiaanse accent probeerde te gebruiken, en gaf hints dat het accent zou kunnen worden aangepakt in een “naar zichzelf verwijzende grap” in de film, en misschien niet een bepalend kenmerk is van Pratt’s kijk op het personage:

Well, as an Italian American myself, I understand, You know, I understand the comments. Charlie Day, who’s playing Luigi, actually comes from Italian heritage. Yeah so that’s our nod.

We cover it in the movie, so you’ll see we definitely nod to that.

That’s not the tenor of the performance throughout the film

Dat gezegd hebbende, totdat we daadwerkelijk meer teasers of trailers voor de film krijgen, is het waarschijnlijk dat de castingkeuze een punt van onzekerheid zal blijven onder fans.

Ad