Meeste registraties EVO 2019 zijn voor Super Smash Bros. Ultimate

Meeste registraties EVO 2019 zijn voor Super Smash Bros. Ultimate

Joey Cuellar, die zich bezighoudt met het organiseren van competitieve eSports-toernooien voor EVO 2019, heeft een lijst met games bekendgemaakt op basis van hun aantal registraties op EVO 2019.

video
play-rounded-fill

Meeste registraties EVO 2019

Volgens de lijst van Cuellar heeft Super Smash Bros. Ultimate de meeste interesse van gamers verzameld.

  1. Super Smash Bros. Ultimate
  2. Tekken 7
  3. Street Fighter V
  4. Mortal Kombat 11
  5. Under Night In Birth
  6. Dragonball FighterZ
  7. Samurai Shodown 
  8. Soul Calibur 6
  9. Blazblue: Cross Tag Battle#Evo2019

Over EVO

De Evolution Championship Series (kortweg Evo) vertegenwoordigt de grootste en langstlopende vechtgame-toernooien ter wereld. Evo brengt het beste van het beste van over de hele wereld samen in een oogverblindende tentoonstelling van vaardigheden en plezier, terwijl spelers en fans samenkomen om de competitieve geest in een open format te eren en een kampioen te bepalen.

Onze toernooien gaan over meer dan alleen winnen. Evo staat open voor iedereen, biedt speellocaties voor ontspannen vrij spel en biedt unieke mogelijkheden om mensen uit verschillende landen en verschillende geledingen van het leven te ontmoeten die jouw passie delen. Gevestigde kampioenen maken het op tegen onbekende nieuwkomers en nieuwe rivalen die alleen maar hebben gepraat of online gevochten, ontmoeten elkaar en worden oude vrienden.

Ad