Mega Man 11 – Derde best verkopende titel uit franchise

Mega Man 11 – Derde best verkopende titel uit franchise

Capcom publiceerde bijgewerkte verkoopcijfers voor de verschillende games onder hun paraplu. Een van deze games is Mega Man 11, de nieuwste versie in de originele Mega Man-serie.

Volgens de gegevens bereikte Mega Man 11 in totaal 1,3 miljoen verkochte eenheden, waarmee het de derde best verkochte game in de volledige Mega Man-franchise is.

Snelle vergelijking

Ter vergelijking: de op een na bestverkochte Mega Man-titel is Mega Man Battle Network 4 met 1,35 miljoen, terwijl Mega Man 2 op de eerste plaats staat met 1,51 miljoen. In het licht van dit succes lijkt de toekomst er rooskleurig uit te zien voor de Mega Man-franchise gaat vooruit.

Over Mega Man 11

Het elfde deel in deze wereldwijde, miljoenen verkochte serie combineert klassieke uitdagende 2D-platformactie met een frisse nieuwe visuele stijl.

Met het nieuwe systeem met dubbele versnellingen kun je Mega Man’s snelheid en kracht een boost geven voor een nieuwe draai aan de bevredigende gameplay waar de serie om bekend staat. Een verscheidenheid aan moeilijkheidsgraden maakt dit de perfecte gelegenheid om Mega Man voor het eerst te ervaren!

De game biedt een verscheidenheid aan extra modi, waaronder tijdritten en missies, wereldwijde klassementen, een galerij met concept art en meer!