Mega Man Battle Network Series Soundtrack – Online te streamen

Mega Man Battle Network Series Soundtrack – Online te streamen

2021 markeert de 20ste verjaardag van de geliefde Mega Man Battle Network-franchise (of Rockman.EXE voor degenen in Japan).

Bereid je voor om opnieuw de deck-building, virus-busting series-serie met zijn fantastische nummers te bezoeken, aangezien Capcom de officiële soundtrack van Mega Man Battle Network Sound Box gratis op online streamingplatforms heeft uitgebracht.

De muziekcollectie was oorspronkelijk exclusief voor Japan en bevat maar liefst 281 nummers uit de zes hoofdgames van de serie plus de spin-off Mega Man Battle Network 4.5: Real Operation.

Je kunt naar de soundtrack op YouTube luisteren, https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lRAfYzoqK1Vm6Rc-M_T4jAs9yKNN_3tHs 

video
play-rounded-fill

Wat nostalgisch!

Over Mega Man Battle Network Series

Mega Man Battle Network, in Japan bekend als Rockman.EXE, is een van Capcoms Mega Man-series en debuteerde in 2001 op de Game Boy Advance. Het is een RPG-spin-off-serie gebaseerd op de originele Mega Man-serie, die plaatsvindt in een aparte continuïteit waar computer- en netwerktechnologie vooruitgaat in plaats van robotica.

Er zijn zes hoofdgames van Mega Man Battle Network en verschillende zijverhaalgames. Het werd later opgevolgd door de Mega Man Star Force-serie, die honderden jaren na de Battle Network-serie plaatsvindt.

Ad