Mega Man Event Intro – Dragalia Lost

Mega Man Event Intro – Dragalia Lost

Nintendo publiceerde een trailer voor het aankomende Dragalia Lost X Megaman crossover-evenement.

De video beschrijft het verhaal van het evenement in de stijl van het iconische intro van Mega Man 2, waarin de betrokkenheid van Dr. Wily en zijn plan om de wereld van Dragalia Lost te veroveren wordt onthuld.

video

Mega Man – Chaos Protocol

De sinistere Dr. Wily heeft door tijd en ruimte gereisd met zijn ogen gericht op wereldheerschappij, en het enige dat tussen hem en zijn doel staat, zijn de prins van Alberia en de Blue Bomber zelf, Mega Man! Nu is het aan de twee helden uit verschillende werelden om hun krachten te bundelen en het op te nemen tegen de kwaadaardige wetenschapper en zijn kader van gehersenspoelde Greatwyrms!

Het Mega Man-evenement staat gepland voor eind november.

Daarin kun je Mega Man aan je team toevoegen als tijdelijke avonturier. Je kunt je vriendschap met hem vergroten door quests met hem in je team uit te voeren. Als je vriendschap met hem een ​​bepaald niveau bereikt, blijft hij je bondgenoot, zelfs nadat het evenement is afgelopen.

De manier waarop Mega Man beweegt en aanvalt, is gebaseerd op zijn eigen games. Zelfs de animaties voor wanneer hij schade oploopt of wanneer zijn HP de 0 bereikt, worden teruggebeld naar zijn serie!

We zullen meer over zijn vaardigheden en shapeshifting-mogelijkheden kunnen delen in toekomstige mededelingen, maar geloof me als ik zeg dat ze … duidelijk “Mega Man” zullen zijn …

Je gaat met Mega Man vechten in de strijd tegen de Greatwyrms, die zich speciaal zullen gedragen voor dit evenement. Maar waarom de Greatwyrms? Welnu, een bepaald iemand is in de wereld van de Dragalia Lost gekomen …

Maar we morsen die bonen nog niet! Je moet gewoon uitkijken naar het evenement om precies te weten te komen wie dit is.

Je kunt ook evenementspecifieke items, wyrmprints en wapens krijgen. Er zal ook evenementspecifieke muziek zijn!

Ad