Mega Man film scenarioschrijver – Oorsprong en emotioneel verhaal

Mega Man film scenarioschrijver – Oorsprong en emotioneel verhaal

Een live-actiefilm van Mega Man is in de maak bij 20th Century Fox en Chernin Entertainment.

Polygon haalde de scenarioschrijver Mattson Tomlin in, die iets meer vertelde van wat hij hoopt te bereiken met het schrijven van Mega Man voor de film.

Volgens Tomlin hoopt hij een herkenbaar Mega Man-verhaal te schrijven dat meer “primair en emotioneel” is, en hem behandelt als een echt persoon in tegenstelling tot meer cartoonachtige interpretaties.

Wat je kunt verwachten van de Mega Man-film

Polygoon: hoe benaderde u het functioneel maken van Mega Man als filmpersonage?

Tomlin: Ik denk op dezelfde manier met elk ander personage, je behandelt hem alsof hij een echt persoon is. Daar ben ik later in het proces bij betrokken omdat Henry [Joost] en Ariel [Schulman], die Project Power regisseerden, ook de film Mega Man regisseren, en ze hadden er al een tijdje aan gewerkt en we hadden gewoon zo’n goede tijd samen aan Project Power werkten dat ze besloten zo vriendelijk te zijn om door te gaan met feesten in dit andere universum.

Mijn weg erin was altijd: wat is een boeiend verhaal? En wat is de echte ziel van dat personage?

We kennen hem allemaal als deze cartoonachtige blauwe bommenwerper die springt en schiet, en om een ​​beetje verder te gaan en wetende dat het visueel gezien iets zal zijn dat de videogamefanaat zal plezieren, maar weet je wat het verhaal in het middelpunt is?

Ze zijn zo van: wat kan dit personage echt doormaken? Het zal universeel en primair en emotioneel zijn en iedereen kan zich er een beetje mee identificeren. Dus ik ben erg enthousiast over dat script. Ik ben erg enthousiast over wat de jongens met die film gaan doen en hopelijk komt er binnenkort nieuws over.

Is het een kinderfilm zoals Sonic? Ik denk dat de kinderen het leuk zullen vinden. Ik wil niet zeggen wat onze composities zijn, omdat het misschien een beetje te veel verraadt, maar het is niet helemaal in het kindergebied. Maar ik denk ook niet dat dat een film met een R-rating is.