Mega Man tekenfilm serie; Mega Man: Fully Charged

Mega Man tekenfilm serie; Mega Man: Fully Charged

De Licensing Expo 2018 onthulde dat de aankomende Mega Man-cartoon officieel de titel Mega Man: Fully Charged zal krijgen en ergens later dit jaar op Cartoon Network in Noord-Amerika zal arriveren.

Over het plot van Mega Man Fully Charged

Aki Light is een normale, vrolijke robotschooljongen. Hij woont in de futuristische wereld van Silicon City, samen met robots en mensen. Maar deze robotjongen heeft een geheim … diep in zijn programmering liggen protocollen die hem kunnen transformeren in de krachtige held, Mega Man! Wanneer de vileine Sgt. Night en zijn kwaadaardige team van Robot Masters duiken op met slechte bedoelingen, Mega Man wijdt zich aan het beschermen van de inwoners van Silicon City.

Uitgerust met zijn Mega Buster armkanon en het vermogen om de krachten van zijn tegenstanders te absorberen, vecht hij dapper tegen de boosaardigste schurken. In deze gloednieuwe serie geïnspireerd op de iconische Mega Man-videogame, zijn komische avonturen boordevol actie terwijl we de reis volgen van Aki Light en zijn alterego, Mega Man, terwijl hij ernaar streeft het leven in evenwicht te brengen als een gewone robotjongen EN een geweldige superheld. “

Uit de beschrijving lijkt het erop dat serie schurk Dr. Wily niet zal verschijnen, in plaats daarvan lijkt hij vervangen te zijn door Sgt. Nacht. Verder lijken de originele Robot Masters te zijn gemaakt door Sgt. Nacht, in plaats van door Dr. Light. We zullen gewoon moeten afwachten en zien wat dit allemaal betekent.

Meer Mega Man komt eraan … speelgoed

Er werd ook onthuld dat de cartoon een eigen speelgoedlijn krijgt met dank aan de mensen bij Jakks Pacific. Deze komen in 2019.