Mega Man X DiVE – Komt voor mobiel in het westen op 16 augustus

Mega Man X DiVE – Komt voor mobiel in het westen op 16 augustus

Na maanden van exclusiviteit in Azië komt Mega Man X DiVE volgende maand eindelijk naar het westen!

Mega Man X DiVE werd begin 2020 voor het eerst gelanceerd als Rockman x DiVE in Aziatische landen. De actie-RPG biedt platformgameplay, net als de Mega Man X-games, hoewel spelers een enorme verscheidenheid aan Mega Man-personages (en seizoensvariaties daarvan) via een gacha-systeem.

Over Mega Man X DiVE

Het nieuwste hoofdstuk in het klassieke actieschietspel “MEGAMAN X!” Speel als de legendarische onregelmatige jagers X en Zero en neem het op tegen de internetwereld die bekend staat als het ‘Deep Log’.

“MEGAMAN X” CLASSIC SERIES RETOUREN!

Strepen, sprongen, buster en sabel! De game behoudt de authentieke acties van “MEGAMAN X” en heeft automatisch richten en 360-graden schieten toegevoegd. De unieke optimalisatie van dit spel maakt bewegingen nog soepeler!

Het formaat en de plaatsing van de knoppen kunnen ook worden aangepast om het nog dichter bij de originele “MEGAMAN X!” te maken

Ontgrendel de galerij met Megaman X

De afbeeldingen en 3D-modellen in deze game zijn nagemaakt met behulp van de nieuwste specificaties. De karakters van je herinneringen worden geïntroduceerd met gloednieuwe verschijningen!

Voer een combo uit met S-Tier-wapens

Naast de benodigde busters en sabels, zal er een groot aantal wapens aan het spel worden toegevoegd. Probeer de straalsikkel van Grim Reaper Sigma en geniet van de sensatie van het door vijanden scheuren!

Spannende Boss Challenge

Verzamel bovendien de bijbehorende fiches door BOSSES te verslaan. Maak BOSS-skills onderdeel van je eigen arsenaal,
en versla snel alle vijanden.

Zowel een vijand als een vriend

Dit is de eerste keer dat het “Co-op”-systeem wordt geïmplementeerd in de “MEGAMAN X”-serie!
Geniet van het voltooien van moeilijke levels met je vrienden. In de “Versus-modus” kun je de personages die je hebt ontwikkeld gebruiken en verschillende vaardigheden laten zien om je tegenstanders te verslaan.

Ad