Merry Mountain voor Mario Kart Tour

Merry Mountain voor Mario Kart Tour

Heb je onlangs een intense Mario vs. Luigi Tour gehad met Mario Kart Tour? Nou, je bent in staat om te racen in een land van feestelijke kerstsfeer!

Nintendo heeft officieel het volgende Wintertour-evenement van de mobiele game uitgebracht en deze keer introduceert de Tour de geheel nieuwe baan ‘Merry Mountain’: een sneeuwlandschap met overal kerstversieringen.

video
play-rounded-fill

Eerste exclusieve track

Mario Kart Tour bevatte verschillende circuits uit eerdere games in de Mario Kart-franchise. We hebben tracks gezien uit de hele geschiedenis van de legendarische Mario Kart-franchise, van Super Mario Kart op de SNES tot Mario Kart 7 op de Nintendo 3DS.

Als het echter geen circuit uit een vorige game was, waren de andere circuits van Mario Kart Tour allemaal gebaseerd op locaties uit de echte wereld. Er is de London Loop of de Paris Promenade, allemaal gebaseerd op steden verspreid over de hele wereld, zodat spelers door iconische locaties kunnen racen.

Over Merry Mountain

Merry Mountain markeert een groot vertrek voor Mario Kart Tour. Het is ruim zes jaar geleden dat Mario Kart 8 voor het eerst werd uitgebracht in 2014 op de Wii U, en het is meer dan drie jaar geleden dat de game opnieuw werd uitgebracht voor de Nintendo Switch als Mario Kart 8 Deluxe in 2017.

Er wordt gespeculeerd dat Mario Kart Tour kan worden gebruikt om de toekomst van de Mario Kart-serie te plagen, in welk geval originele nummers zoals Merry Mountain ons aanwijzingen kunnen geven over wat we kunnen verwachten van de volgende release in de langlopende raceserie van Nintendo. .

Ad