Metroid Dread – LEGO Ideas Campaign Play Set

Metroid Dread – LEGO Ideas Campaign Play Set

LEGO-fans kunnen stemmen op hun favoriete ideeën die door de LEGO Group in overweging worden genomen. Met de aanstaande lancering van Metroid Dread, zou een dergelijk specifiek project fans van Metroid en LEGO kunnen interesseren.

Het doel van het project lijkt het belangrijkste uitgangspunt van het spel opnieuw te creëren als een speelset! Zoals hierboven te zien, zijn de belangrijkste hoogtepunten van de voorgestelde set Samus Aran in haar nieuwe krachtpak, evenals een angstaanjagende E.M.M.I-robot!

View post on imgur.com

METROID DREAD: E.M.M.I. CHASE

Gevangen in de diepten van planeet ZDR, moet de onstuitbare premiejager (en ‘Ultimate Warrior’) Samus Aran de laatste en laatste uitdaging op haar reis aangaan: wegrennen van deze afgelegen plek terwijl ze het opneemt tegen haar nieuwste vijanden, de EMMI (Extraplanetary Multiform Mobile Identifier) ​​robots.

Ontwikkeld door de Galactische Federatie, zijn deze raketbestendige onderzoeksrobots uit de hand gelopen; en zullen niet aarzelen om Samus te achtervolgen als ze haar detecteren – tenzij ze worden uitgeschakeld met een specifiek hulpmiddel, de Omega Blaster. Maar let op; elke nieuwe E.M.M.I. heeft een andere build en een grotere dreiging.

Zou Samus de gekke robots kunnen stoppen en van de planeet kunnen ontsnappen?

Het project heeft 10.000 stemmen nodig voordat LEGO het ter beoordeling in overweging neemt. Help jij het om daar te komen? Dat kan hier; https://ideas.lego.com/projects/1bd1db11-6d8d-4dc9-acc4-ce4e5afb80d2 

Ad