Minecraft – Super Nintendo World Theme Park nagemaakt

Minecraft – Super Nintendo World Theme Park nagemaakt

De echte opening van de Japanse Super Nintendo World is uitgesteld, maar het lijkt erop dat fans binnenkort een virtuele tour door de locatie zullen maken!

Minecraft-liefhebber Dippy22 en andere mensen hebben hard gewerkt om het hele themapark opnieuw te creƫren in het sandbox-spel!

Het doel van het project is om uiteindelijk een reproductie op schaal van 1: 1 van de locatie uit te brengen zodra deze is voltooid – en de maker heeft sindsdien verklaard dat er binnenkort een server beschikbaar zal zijn voor previews! Raadpleeg voor meer informatie;Ā https://www.planetminecraft.com/project/super-nintendo-world-japan-1-1-recreation/Ā 

Minecraft = recreatie

Dit is echter niet de eerste keer dat Minecraft-gamers in stijlgebieden van videogames of verschillende media in het spel hebben nagebootst, omdat de langlopende sandbox-recreatie zijn gamers een oneindige hoeveelheid vrijheid biedt om hun creativiteit en vindingrijkheid te preciseren .

Nog niet zo lang geleden deelde een fan hun vorderingen bij het recreƫren van de Sinnoh-regio vanuit PokƩmon, die tot nu toe bestaat uit de beginnende stad Twinleaf Town, naast verschillende plaatsen die vergelijkbaar zijn met Sandgem Town, Route 201, Route 202, en Jubilife City.