Monster Hunter film – 18 december (Noord-Amerika)

Monster Hunter film – 18 december (Noord-Amerika)

Sony Pictures heeft de releasedatum aangekondigd voor de Monster Hunter Movie in Noord-Amerika.

Hoewel oorspronkelijk gepland voor een kerstrelease, zal de Monster Hunter-film nu op 18 december debuteren in theaters voor Noord-Amerika.

video
play-rounded-fill

Deze aankondiging komt kort nadat de film in China werd getrokken vanwege een aanstootgevende grap, maar de beslissing lijkt niets met elkaar te maken te hebben. Het lijkt erop dat het nog steeds uitkomt op 24 of 25 december in andere delen van de wereld.

Over Monster Hunter Movie

Wanneer luitenant Artemis en haar trouwe soldaten naar een nieuwe wereld worden getransporteerd, voeren ze een wanhopige strijd om te overleven tegen enorme vijanden met ongelooflijke krachten. Speelfilm gebaseerd op de videogame van Capcom.

Achter onze wereld is er nog een: een wereld van gevaarlijke en machtige monsters die hun domein met dodelijke wreedheid regeren.

Wanneer een onverwachte zandstorm kapitein Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) naar een nieuwe wereld transporteert, zijn de soldaten geschokt wanneer ze ontdekken dat deze vijandige en onbekende omgeving een enorme en angstaanjagende monsters die immuun zijn voor hun vuurkracht. In hun wanhopige strijd om te overleven, ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), wiens unieke vaardigheden hem in staat stellen de machtige wezens een stap voor te blijven. Terwijl Artemis en Hunter langzaam vertrouwen opbouwen, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team onder leiding van de admiraal (Ron Perlman).

Geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun wereld zou kunnen vernietigen, combineren de dappere krijgers hun unieke vaardigheden om samen te werken voor de ultieme confrontatie.